Letartóztattak egy brit férfit, mert Facebookon kritizálta, hogy migráns szomszédai mindenhova palesztin zászlókat raknak ki

2023. november 01. 10:56

Igen, ez még mindig Nyugat-Európa.

2023. november 01. 10:56

A brit rendőrség saját házában tartóztatott le egy férfit, mert az a Facebookon közzétett egy videót, amelyben a környékbeli migránsokat kritizálja, amiért a környéken mindenhová palesztin zászlókat tűztek ki – számolt be a Visegrád24 Twitter-oldalán (X).

A férfi őrizetbe vételét alább láthatják, az általa készített videót pedig az első kommentben:

Nyitókép: X

 


 

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 12. 08:50
En is azt hittem ott szolasszabadsag van. Pattannak szet a rozsaszin buborekok..
Jose
2023. november 02. 08:00
Azért jó lett volna látni, pontosan mit írt ki. De bármit is, NB-ban nincs szólásszabadság. Az az érdekes, hogy ezt nem is szégyellik, nincs vele gondjuk.
Osztap_Bender
2023. november 01. 17:58
Igazi muszlim "demokrácia" lett Angliából is. Muszlim a miniszterelnök, muszlim a fél kormány, muszlimok a polgármesterek, gondolom a rendőrök is. Vajon Churchill most mit tenne hazájában, kikre lövetne, hogy visszatérjen a rend? Gondolom ma már az angolok köszönnek előre, meghajolva az indiaiaknak és a négereknek. Ide fajultak Robin Hood, Ivanhoe, Oroszlánszívű Richard, Lord Mountbatten, "James Bond" és a többiek vérei.
tölgy
2023. november 01. 16:41
Íme a liberális demokrácia (sic!) diszkrét bája! És... és bolsevik uraink még nálunk hiányolták a szólásszabadságot! (mint tudjuk, szólásszabadság - médiaszabadság is - akkor és csak akkor van, ha csak a bolsevik hangok hallatszanak)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!