Lengyelországot szidta az ukrán tornászlány, meg is lett az eredménye

2023. november 27. 09:20

„Gyűlölöm ezt az országot teljes szívemből, ahogy az itt élőket is” – mindezt még a varsói reptéren posztolta Instagramján Vlada Nikolcsenko.

2023. november 27. 09:20
Day 4 - 37th Rhythmic Gymnastics World Championships

Szinte még le sem szállt a repülőről a varsói reptéren az ukrán tornászlány, Vlada Nikolcsenko, amikor a következő szöveget osztotta meg Instagram-sztoriban: 

Teljes szívemből gyűlölöm ezt az országot, különösképpen pedig azokat, akik itt élnek”.

Mondani sem kell, hogy a közösségi médiás poszt óriási felháborodást keltett a lengyelekben, és az ukrán gimnasztikai szövetségnek is fegyelmi eljárást kellett indítania az ügyben. A végeredmény: a 2019-es ritmikus gimnasztika világbajnokság bronzérmese és a 2019-es Európa-bajnokság bronzérmese bocsánatot kért, de az ukrán nemzeti tornászcsapatból kirúgták. Ezt a hírt az ukrán sajtónak egyébként megerősítette Matvey Bidny ifjúsági és sportminiszter is.

Nyitóképen: Vlada Nikolcsenko. Fotó: Ulrik Pedersen / NurPhoto / AFP

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2023. december 14. 11:49
Mondj igazat, betörik a fejed :-)
pugacsov-0
2023. december 05. 14:06
Mi az az oka, hogy utálja a lengyeleket ?
Ízisz
2023. december 05. 11:28
Z. Ilyen az ukrán mentalitás... Ezek mindenkit utálnak, akik jobbak nálunk ha már csak egy dologban is... Ilyen közegben szociálizálódott, ezt hallotta maga környezetében... Nem tudott mást mondani... Még arra is alkalmatlan, hogy legalább befogja a pofáját, azt hiszi nekik mindent szabad és megengedett... A sors majd megtanítja egy két dologra, csak az fájdalmasabb lesz... 💯😬💤
letsgobrandon-2
2023. november 29. 11:48
megérte a lengyeleknek orkránsegget nyalni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!