Közel harmincan meghaltak egy ENSZ-iskolát ért légitámadásban

2023. november 23. 22:09

Közel százan megsebesültek.

2023. november 23. 22:09
null

Legkevesebb huszonhét ember meghalt, további kilencvenhárom pedig megsebesült egy gázavárosi ENSZ-iskolát érő izraeli légitámadásban csütörtökön – közölte a dzsabalíjai menekülttábor al-Auda kórházának egyik orvosa.

Izrael egyelőre nem reagált a hírre.

A Gázai övezetet irányító Hamász iszlamista terrorszervezet csütörtöki közleménye szerint is mintegy harminc ember halt meg az izraeli légitámadásban. A csapás egy iskolát ért, amelyet az ENSZ palesztin menekülteket támogató ügynöksége (UNRWA) tart fenn a dzsabalíjai menekülttáborban. A dzsabalíjai a legnagyobb menekülttábor a Gázai övezetben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/Leo Correa

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2023. november 24. 08:54
nem kedvelem a zsidókat, de én is odabasznék az ellenek, ha ilyen csapást szenvednék mint Izrael, lemészárolják az állampolgáraimat, gyerekeket, civileket és utána rinyálnak, hogy találat ért egy iskolát. basszátok meg, ha felpiszkáljátok az alvó oroszlánt és az elkezd fát vágni akkor ott hullik a forgács
gebsi1
2023. november 24. 05:08
Orbán kedvencei/szövetségesei már az iskolás gyerekek ellen is harcolnak?
karakter-2
2023. november 23. 23:43
Obama zsidó volt tanácsadója: 4000 palesztin gyermek megölése még nem volt elég. https://www.youtube.com/watch?v=Wua08GXxtsM
karakter-2
2023. november 23. 23:34
Ők a szövetségeseink.:) Nekünk náci-nyilas-korcs-gój-samesz-nemzeti magyaroknak Bizony. Kemény gyerekek. Iskolát, templomot, kárházat, lakóházat kisgyermekes családdal, és menekülttábor bombáznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!