Így emlékszik a Jóbarátok rendezője Matthew Perryre

2023. november 03. 14:43

James Burrowst azonnal lenyűgözte Perry tehetsége.

2023. november 03. 14:43
null

Az NBC-nek nyilatkozott Matthew Perry halála kapcsán a Jóbarátok rendezője, James Burrows, aki azt mondta: őt is, és a Jóbarátok-gárda többi tagját is teljesen letaglózta a színész tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála.

Ezt is ajánljuk a témában

Arra a kérdésre, hogy mi volt az első benyomása Perryről, amikor még csak próbáltak, csak ennyit válaszolt:

Hűha”.

Elárulta: Matthew Perry épp annyira szarkasztikus és vicces volt, mint Chandler, és picit különc is – épp ettől volt olyan meggyőző a szerepében.

Nyitókép: Gabriel BOUYS / AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 03. 17:19
“a halottakat már nem lehet vakcinázni és de, sajnos idióta voltál, nyugodjál békében!” írja kovi. Most komolyan elkezdi ezt a vakcina hisztit? Tudta, hogy a lapos Földön az ilyen összeesküvéses pacákokat lapos tetveknek hívják?
kovijozsi
2023. november 03. 15:41
Nyilván, ha az első közleményekben nem közlik le a halottkém nyilatkozatát, miszerint se drog, se idegenkezűség nem játszott szerepet a sztár halálában, inkább ráfogták volna, hogy kábítószer miatt halt meg, semmint beismerjék a vakcina-halált. Vaccinated for covid-19, because I'm not a moron!" Essential T-Shirt for Sale by DutchDesign2020 | Redbubble Fotó: A Perry által fémjelzett COVID-vakcinát népszerűsítő trikók. Mit is lehetne erre mondani? A feliratok ilyen fennkölt és félrevezető szövegeket reklámoznak: “ Lehetnék még többször beoltva?” “Beoltattam magam COVID19-vakcinával - mert nem vagyok idióta!” …így, aki nem oltatta be magát a COVID-trutyiival az a trikó reklám szerint “idióta” volt. Vagy a jelek szerint mégsem? Nos, késő bánat, de ezekre a COVID-vakcina feliratokra reagálva sajnos Perry esetében is csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy nem, nem lehet már téged sem tovább oltani, mert a halottakat már nem lehet vakcinázni és de, sajnos idióta voltál, nyugodjál békében!
kovijozsi
2023. november 03. 15:40
Nemrég egy másik ismert COVID-vakcinát reklámozó ismert színész Matthew Perryt is hirtelen meghalt. Perryt is beoltották persze a biofegyver COVID-szérummal, de ő odáig ment, hogy vakcina-ajánló felirattal díszített pólókat kezdett forgalmazni, melyen többek között ez állt : “Lehetnék még beoltva?” Perryre a Los Angeles-i otthonában lévő jaccuzijában talált rá asszisztense, idegenkezűségre és drogokra utaló nyomokat nem találtak a helyszínelők. Hirtelen megállt a szíve és meghalt. 54 éves volt. Bár az persze nézőpont kérdése, mennyire lehet “idegenkezűségnek” minősíteni például egy-két-három adag védőoltásnak hazudott kísérleti C19-méreginjekció beadását? A színész hirtelen szívleállás miatt halt meg, de a Mainstream Média agymosodásai kikérték maguknak, hogy bárki összefüggést keressen Perry 3 Pfizer COVID-oltása és hirtelen halála között.
rugbista
2023. november 03. 15:24
Haggyukmá' ezt a bohócot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!