Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte elfoglalni Európát

2023. november 13. 07:50

Az iszlám gondolkodás nem tolerálja a korábbi rendszereket, legyen szó vallásról vagy kultúráról – hangsúlyozta a biztonságpolitikai szakértő.

2023. november 13. 07:50
null

Az „olajdollárnak” nevezett erőtér jelenti az arab világ gazdasági erejét. Ami most megfigyelhető, az nem csupán egy vízió vagy egy összeesküvés-elmélet, hanem egy évtizedekkel ezelőtt racionálisan kidolgozott és elindított folyamat – hangsúlyozta Földi László, biztonságpolitikai szakértő a Bayer show-ban.

Az Információs Hivatal műveleti igazgatója rámutatott, hogy az iszlám gondolkodás nem tolerálja a korábbi rendszereket, legyen szó vallásról vagy kultúráról; azok elfoglalását tűzi ki célul.

A probléma nem újkeletű

A szakértő szerint az európai értékrend óriási veszélyben lenne, ha a muszlim világ kultúrája tovább terjedne az öreg kontinensen. Véleménye szerint „az az elképzelés, hogy a közel-keleti olajvidéken egyre rosszabb lesz a klíma, ez látható, esetleg még az olaj is elfogy abban a formában, vagy a gáz, ami eddig volt, tehát nekik élettér kell. És ez az élettér-elfoglalás elindult. De ez csöndben történt, láthatatlan módon, vagy minimálisan látható módon, és nem erőszakkal, hanem idehozták a pénzt például, fölvásároltak részvényeket, fölvásároltak ingatlanokat, sportcsapatokat, sportegyesületeket. Tehát ingatlan szinten gyakorlatilag Európa nagy részét gyakorlatilag megvették”.

Európa vezetőinek most már mindent félre kell tenni abban a logikában, hogy itt miért is történt a migráció, miért is történik a befogadás, mert az életünkről van szó”

– tette hozzá Földi László.

Teljes beszélgetést itt tekintheti meg. 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. november 13. 18:14
Jó, de hát azt már évszázadok óta lehet tudni, hogy az iszlám embertelen agresszív kirekesztő hódító ideológiája súlyosan veszélyezteti az emberiséget. A jelenlegi tendenciákat és a muszlim népesség gyors ütemben történő növekedését is figyelembe véve, a helyzet az évszád végére drámai valóságba fordul. Talán csak a viszonylag homogén kínai társadalom lesz képes megmenekülni az iszlám rabságtól és az iparszerű tömeggyilkosságaitól.
urban63
2023. november 13. 15:07
Mondjuk ki, tán pont ezért nem veszik fel Törökországot!!
Ekrü
2023. november 13. 13:37
szeekelyEkrü 2023. november 13. 12:20 "Mi magyarok, Istent FELjuk! Izlelgesd ezt a szoparositast: istenfelo ember. "- A bibliában az istenfélelem nem istentől való rettegést jelent. Az istenfélelem azt a belső lelki magatartást jelöli, mikor az ember abszolút komolyan veszi az Isten szavát, és teljesen azonosulni tud annak erkölcsi ítéletével. Istent félni a gyakorlatban annyi, mint az ő parancsolatait megtartani, azaz igazságot cselekedni, gyűlölni és kerülni a bűnt. "Bizonyos lapokon nem Isten, hanem az ordog van!"- A saját útját mindenkinek magának kell megtalálni. A jó és rossz döntésünk tesz bennünket azzá amik vagyunk. "Az eletunk nem csupan szabad valasztas es sajat dontes eredmenye."- Dehogynem. És ez így van jól. Ezért kaptuk Istentől a szabad akaratot. Ha nem szabad akarattal választjuk Isten útját, akkor pont az fog hiányozni ami a lényeg. A Hit.
papalimapapa
2023. november 13. 13:10
Nem csak ingatlanokat vettek! Megvásárolták az Európai Únió teljes vezetését, a Parlament liberálbolsevik képviselőit és biztosait, az egész képmutató eurokrata hazaáruló elitet. Kezdték Merkellel, Junckerrel, folytatták Kailival és a többivel. Európa elesett. Csodálni fogom, ha 25 év múlva még állni fog a Kölni és a Milánói Dóm. A Szent István Bazilika állni fog. Nem adjuk. Ide nem jöhetnek be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!