Emlékszik még valaki Nagy Blankára? Előkerült, és rögtön a lengyeleknek üzent

2023. november 27. 20:00

Büszke a lengyelekre a választási eredmények miatt Nagy Blanka, aki már hallani sem akar a politikáról, mert megundorodott tőle az ellenzéken belüli konfliktusok miatt.

2023. november 27. 20:00
null

„Büszke vagyok a lengyelekre, nekik sikerült az, amiben mi kudarcot vallottunk" – jelentette ki a Lidové Noviny tudósításában a kormányváltásra utalva Nagy Blanka, aki anno gimnazistaként „bajszos sz.rnak” nevezte az akkori köztársasági elnököt, Áder Jánost.

Később közölte, nem szeretne energiát fektetni egy olyan ország megmentésébe, amely nem akarja ezt, és szerinte Magyarországon nincs igény a demokráciára.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy Blanka hitt abban, hogy miniszterelnököt lehet buktatni, de aztán megundorodott az ellenzéken belüli konfliktusok és a megalázó választási vereség miatt,

manapság pedig már hallani sem akar a politikáról.

A több kormányellenes tüntetésen is minősíthetetlen stílusban felszólaló lány korábban arról is beszélt, szükséges, hogy minden korosztály képviseltesse magát, ezért csatlakozott a Momentumhoz, viszont ennek kapcsán belátta, hogy nem szerencsés tapasztalat nélkül nagy képviseleti munkát vállalni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. november 28. 09:23
Az olyan szar emberekre nincs igény, mint TRÁGÁRKA NAGYBLANKA.
Roadkill
2023. november 28. 09:06
köszi, nem kérünk a nagy blanka-féle "demokráciából", ismerjük, emlékszünk még az elqúró rezsimre
Vucli Tóbiás
2023. november 28. 07:10
Szinte megható, hogy valakire ennyire őszintén vállalja, hogy mi szeretne lenni -- okos és szexi. És szegényke felhúzza a feszes minit, mert ő szexi szeretne lenni. Nem veszi észre, amit rajta kívül mindenki lát: a buggyanó hájat a hason, a combon, a csípőn. A mini alá belátni -- de jobb lenne nem. A szánalmasan festett haj tövén erős kontrasztban a valódi szín. Ő most bombázó, végzetes szépség? Szeretne lenni, szegény. És ugyanez a szellemiekben: okosnak és bátornak képzeli magát, pedig csak arrogáns és tájékozatlan. Elképzeli magát, szegény.
Lisa
2023. november 28. 06:58
“Bőg a tehén, mert nincs kalap a fején, És napszúrást kap szegény, ha meleg az idő!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!