Elon Musk szerint hamarosan polgárháború lesz Európában

2023. november 20. 19:38

„Németország és a többi EU-tagállam már behozta azokat, akik helyettesíteni fogják őket” – fogalmazott az üzletember.

2023. november 20. 19:38

Elon Musk saját közösségi média felületén, az X-en osztotta meg véleményét, miszerint Európában várhatóan nem sokára polgárháború lesz. Az üzletember egy Wall Street Silver nevű felhasználó bejegyzéséhez szólt hozzá, amelyben egy videó látható, ahogy migránsok verekednek a rendőrökkel Berlinben. A videóhoz a következő szöveg tartozott:

„Már túl késő megállítani. Németország és a többi EU-tagállam már behozta azokat, akik helyettesíteni fogják őket.”

Musk a következő megjegyzést fűzte hozz:

„Európa a polgárháború felé tart.”

A milliárdos nemrég arról is beszélt, hogy az amerikai kormány rossz döntései egy harmadik világháborút vonhatnak maguk után.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Alain JOCARD / AFP

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muszlim1970
2024. március 10. 22:16
Sajnos de igaza van!Egy kérdés van !Mikor???
Reszelő Aladár
2023. november 21. 11:57
Ennek fényében kevésbé érthető, hogy miért pont Berlin mellett épült fel a gyár. Mostanra Németország az a jogállam lett, ami túl azon hogy lecseréli a képzett lakosságát képzetlenre, de ha akarja simán meg is szivatja az ott beruházókat, bármilyen zöld indokkal.
Janika50
2023. november 21. 08:39
Teljessen igaza van E. Musknak. Szerényen hozzá teszem, már tart. És ebben a polgárháborúban Európa veszitteni fog. Nem azért, mert nincs meg a lehetősége, ha már megakadájozni nem tudja a polgárháborút, hogy nyerjen, hanem azért mert tudatilag, szellemileg teljessen lezüllütt. Elzüllesztették. Amiért hibás az európai polgárság az, hogy hagyta ezt az évtizedek óta tartó szellemi leépülést. Volt néhány gyatra kisérlet, hogy ne igy legyen, de a nagyátlagnak egyúj merci, audi, béemvé, egy újabb 10-12 napos üdülés kedvező áron, részvény, tulajdonrész osztás jobb belátásra birta az eltévejedni készülőket. Különössen a Deutsche Wiedervereinigung után erősödött meg a tudatipar ilyen irányú ténykedése. A véleményem megszámlálhatatlan személyes tapasztalat támasztja alá.
szarvas-2
2023. november 21. 06:42
Aki nem vak-látja. Amit a Musk is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!