Egész éjjel tárgyalt a gyermekét túszul ejtő törökkel a hamburgi rendőrség

2023. november 05. 07:45

Fegyveres apuka ejtette túszul a négy éves lányát.

2023. november 05. 07:45
Hamburg airport closed - armed man broke through gate

Egy férfi szombat este túszul ejtette a négy éves lányát a hamburgi repülőtéren – írta meg a Bild. A lap beszámolója szerint a férfi rendszám nélküli autójával áttörte a reptér biztonsági kapuját, majd a forgalmi előtérre hajtott, egyenesen a Turkish Airlines egyik utasszállító gépe mellé.

A rendőrség egész éjjel tárgyalt a túszejtővel, reggel 6:40-kor azt jelentették, hogy a helyzet továbbra is változatlan.

A repteret lezárták, a vasárnap reggeli járatokat törölték.

A fegyveres férfit szombaton 20:12-kor vette észre a reptér biztonsági személyzete. A vélhetően török származású apukával a német rendőrség egész éjjel tárgyalt, törökül. A Bild arról ír, hogy a férfi Törökországba akarja vinni a lányát, csupán az a gond, hogy egy gyermekfelügyeleti vita is van a háttérben. A reptér közleménye szerint vasárnap a nap folyamán is járattörlésekre és késésekre kell számítani.

A férfi egyébként két Molotov-koktélt is kidobott az autóból a rendőrségi szóvivő szerint. A Bild szerint a férfi lőfegyverével többször is tüzet nyitott.

A rendelkezésre álló információk szerint az elkövető szombat este vitte el a kislányt az anyukájától. Amióta a reptérre érkezett, a repülőtér teljes forgalma szünetel.

Nyitókép: Bodo Marks / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. november 05. 15:16
Ők ilyen formában oldják meg a problémákat, nem jogi úton. Békés muszlim emberek...
Dunhill67
2023. november 05. 10:38
adjunk kölcsön mesterlövészt?
auditorium
2023. november 05. 09:56
A muz. vallásban a gyerek az apáé válás esetén. Ezt minden európai nőnek tudnia kell, mielőtt férjhez menne vallásos muz. hoz. A feleségnek át kell térni férje vallására és a gyerekek is ezt viszik tovább. Németo-ban egyre több a vegyesházasság, a Bundestagban és más európai kormányban is ülnek már új németek, belgák, hollandok, olaszok, franciák, dánok, svédek stb., ahogy London, Manchester, Rotterdam főpolgármesterei is migrációs hátterűek. Európában multikulti a társadalom, akárcsak az USA-ban , Dél-Amerikában, Ausztriáliában, Indonéziában.
connorj
2023. november 05. 09:45
🤍 De: MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 https://vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ https://m.youtube.com/watch?v=prQcjgGJLa8&t=8s&pp=ygUSYmlzdGV5IHpzdXpzYSAyMDIz https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg MINDEN ÉLET SZÁMÍT 🤍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!