CIA-elemző: Ukrajna februárnál tovább nem tud kitartani

2023. november 26. 15:25

„Az amerikai hatóságok a végsőkig tagadják az ukránok vesztét” – ment neki a sajátjainak Larry Johnson.

2023. november 26. 15:25
null

Drámai forgatókönyvet vetített előre az orosz-ukrán háború kapcsán Larry Johnson, a CIA volt elemzője a Judging Freedom YouTube-csatornának adott interjújában, amelyben kifejtette meglátásait a konfliktus közeljövőjét illetően – írta meg az index.

„Ukrajna februárnál tovább nem tud kitartani a konfliktusban, de az amerikai hatóságok a végsőkig tagadják az ukránok vesztét” – fogalmazott Johnson az interjúban.

Ukrajna tényleges képessége arra, hogy ellenálljon ennek a konfliktusnak, januárra, de legkésőbb februárra megszűnik

– tette hozzá a szakértő.

A hírek szerint az amerikaiak egyre inkább vonakodnak attól, hogy további pénzügyi támogatásokat nyújtsanak a Volodimir Zelenszkij vezette Ukrajnának. Johnson kifejtette, az amerikai elit annyira meg van győződve „szent küldetéséről”, az Egyesült Államok vezető szerepéről, hogy nem is kívánnak enyhíteni az álláspontjukon.

Nyitókép: STR / Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

 

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. november 26. 21:34
Cunci Tommasonak: én nem írom a Mein Kampf folytatását, azt te teszed a milliónyi gyuggyant érveddel. Egy mondatban foglalom csupán össze a véleményemet ukrajnáról. Ami nincs nekik : katona, muníció, téli mundér, kaja, ész, becsület, tisztesség...ami maradt: Rasputica, jég- hó- fagy, nácizmus, koldulás, hazugság, sovinizmus, mérgezett gabona, drogos náci kobold...ez a nincstelen nép nyerne?...Tommasonak szeretettel a felvidéki muszka ügynöke...
EX_Terminator
2023. november 26. 20:55
Értem én hogy te elmebeteg mivel próbálkozol, ÉS PONTOSAN AZÉRT FOGSZ MEGDÖGLENI MERT EZ A GYALÁZAT EGYÁLATLÁN AZ ESZEDBE MERÉSZELT JUTNI.
Tommaso
2023. november 26. 20:54
valszeg csak politikai megrendelésre "szagértett" Mint Nógrádi professzor Orbanisztánban.
EX_Terminator
2023. november 26. 20:53
Egész pontosan mit kellene itt belátnom ti eszement férgek? ITT ANNYI VAN HOGY EGY ESZELŐS LEÁLLÍTHATATLAN ELMEBETEG MINDENÁRON MEG PRÓBÁLJA ÉRTETNI A SOHA NEM LÉTEZETT IGAZÁT, AMIÉRT HA A KEZEIM KÖZÉ KERÜL EGÉSZ EGYSZERŰEN MEG FOGOM ÖLNI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!