A Kreml beolvasztaná a Wagner-katonákat a reguláris hadseregbe

2023. november 09. 21:02

Putyin arra ösztönzi Prigozsin egykori harcosait, hogy tegyenek hűségesküt Oroszországnak.

2023. november 09. 21:02

A Guardian cikke szerint a Kreml arra törekszik, hogy a volt Wagner-katonákat beolvassza az orosz katonai struktúrákba, mivel több mint két hónappal Jevgenyij Prigozsin halála után harcedzett harcosokat próbál megszerezni az ukrajnai háború számára. A portálon emlékeztetnek: 

a Wagner a Moszkva elleni sikertelen bevonulását követő kaotikus hónapokban leállította a toborzást, 

mivel az orosz katonai vezetés felszámolta a csoport dél-oroszországi katonai bázisát, és több ezer tonna fegyverzet átadására kényszerítette a zsoldosokat. A lap szerint Prigozsin meghiúsult lázadása óta – amely a legnagyobb fenyegetést jelentette Vlagyimir Putyin 23 éves uralmára –, 

az orosz vezető kötéltáncot jár. 

Putyin árulónak állította be a Wagner-főnököt, de sokkal enyhébb hangnemet ütött meg a Wagner rendes katonáival szemben, arra ösztönözve őket, hogy írjanak alá szerződést a hadsereggel, és tegyenek hűségesküt Oroszországnak.

Nyitókép: Alexander Nemenov / AFP

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. november 18. 19:02
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
connorj
2023. november 10. 06:29
22 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://m.youtube.com/watch?si=ShBwrFtFFw8hrLcs&v=rrpkzl9uyT4&feature=youtu.be
backstablive
2023. november 10. 00:13
Törtènt valami a càrotok arcàval. Visszàbvett?
lájkbajnok
2023. november 10. 00:02
LOL, még mindig nem bírták felszámolni ezt a puccsista brigádot? Van még olyan, hogy Wagner?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!