A horvát külügyminiszter félresikerült puszival kedveskedett Baerbocknak: kitört a botrány

2023. november 06. 07:45

Egy nőjogi aktivista „rendkívül helytelennek” nevezte azonnal az amúgy ártatlan malőrt.

2023. november 06. 07:45

A Bild arról ír, hogy egy félresikerült, oda nem illő puszival robbant ki botrány a berlini uniós csúcson. Egyesek szerint a horvát külügyminiszter „rendkívül helytelen” módon viselkedett. Történt, hogy az uniós külügyminiszterek csütörtökön találkoztak Berlinben: a szokásos közös fotózkodás közben 

Gordan Grlic-Radman horvát külügyminiszter kezet fogott Annalena Baerbock német külügyminiszterrel, miközben előrehajolt, hogy adjon egy puszit.

A német külügyminiszter elfordította a fejét, de a puszi, eléggé sután, így is elcsattant, amelyet Rada Boric nőjogi aktivista „rendkívül helytelennek” nevezett. Grlic-Radman szerint mindez 

csak emberi közeledés volt egy kolléganőhöz”, 

majd elismerte: az eset talán kínos volt. A horvát politikus elnézést kért mindenkitől, aki rossz néven vette a dolgot.

Nyitókép: X

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. november 06. 21:35
Egyáltalán nem néz ki rosszul a csaj, ahhoz képest se hogy német. Ha úgy alakulna, akár egymás után kétszer is...
altercat1
2023. november 06. 19:08
Legközelebb azt láthatjuk, hogy barátunk ajkait csücsörítve-cuppogtatva szalad a menekülő annaléna után. (Mindketten pucéron a Schwarzwald kies tájain.)
pragmatika
2023. november 06. 18:59
@survivor "Na, akinek ez a csaj kell" Szerintem nem vészes a csaj. Viszont érdekelne, hogy a f.szinak van e felesége. Mert ez a húzása kb. egy t.könrúgást eredményez, ha a f.szikám hazaér.
fatman
2023. november 06. 16:34
azonnal mondjon le!!! nem lehet külügyminiszter, akinek ilyen gusztustalan ízlése van!!! :))) bezzeg a spanyol kiscsávónak is le kellett mondania, amikor megpuszilta a női fociválogatott egyik tagját... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!