A baloldal nem tud hibázni

2023. november 24. 13:19

Ha egy algériai bevándorló megkésel valakit, akkor is a „szélsőbaloldalt” hibáztatják.

2023. november 24. 13:19
null
Szilvay Gergely
X

„A baloldal nem tud hibázni, ha egy algériai bevándorló késsel leszúr valakit, és felháborodás van, akkor is a »szélsőjobboldalt« hibáztatják.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alkaloidablog
2023. november 28. 08:23
"...Ha egy algériai bevándorló megkésel valakit, akkor is a „szélsőjobboldalt” hibáztatják..." "...Ha egy algériai bevándorló megkésel valakit, akkor is a „szélsőbaloldalt” hibáztatják..." Úgy tűnik a Mandi viszont tud hibázni. Egyre durvábban.
Pernahajder
2023. november 25. 07:03
Az ilyen híreken csak a legzakkantabb retardált állatok kezdenek "oldalazni". Pusztuljatok ki végre!
Ninini
2023. november 24. 20:17
Aki a baltól jobbra van, az mind szélsőjobb ezeknek a marháknak. Ja, meg náci. Meg antiszemita. Akkor is, ha a szemiták kérik ki maguknak, hogy ez baromság.
Ninini
2023. november 24. 20:16
A baloldal nem tud hibázni Ha egy algériai bevándorló megkésel valakit, akkor is a „szélsőbaloldalt” hibáztatják. „A baloldal nem tud hibázni, ha egy algériai bevándorló késsel leszúr valakit, és felháborodás van, akkor is a »szélsőjobboldalt« hibáztatják.” Döntsük már el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!