Zelenszkij: Oroszország célja, hogy háborút robbantson ki a Közel-Keleten

2023. október 10. 07:15

Az ukrán elnök az európai szabadságról, a világ egységéről beszélt és rendkívül magabiztos maradt.

2023. október 10. 07:15

Volodomir Zelenszkij ukrán elnök Facebookra posztolt beszámolója szerint megbeszélést folytatott az ukrán hírszerzés vezetőivel és diplomatákkal az izraeli eseményekről. 

Röviden a következőre jöttek rá:  

az „orosz propagandisták” kárörvendenek, 

és a fenyegetés sokkal nagyobb, mint amit a világ érzékel. Hangsúlyozta: „Egyértelmű információink szerint Oroszország abban érdekelt, hogy háborút robbantson ki a Közel-Keleten, hogy a fájdalom, a szenvedés új forrása gyengítse a világ egységét, növelje a megosztottságot és az ellentmondásokat, és így 

segítse Oroszországot az európai szabadság elpusztításában."

Zelenszkij történelmi meglátása szerint a múlt világháborúit helyi agressziók váltották ki, ám ők jól tudják, hogyan lehet ellensúlyozni ezt a fenyegetést. „Előkészítjük a megfelelő lépéseket” – fogadkozott az ukrán elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. október 10. 16:19
jaja, ez a gyilkos bohoc mindig "rendkivul magabiztos" amig masokat kell vagohidra hajtani, gyava szar
jan36
2023. október 10. 11:34
Hiányolom, hogy Orbánt meg sem említette, hogy személyesen vezette volna ezeket a begőzölt, hasis hatása alatt álló előembereket. Hiába, a zenész is csak elkopik... „Előkészítjük a megfelelő lépéseket”, szorosabbra zárjuk sorainkat, sivalkodunk még egy kis segélyért, fegyverekért, majd nekikényszerítjük a kiképzetlen, motiválatlan szerencsétlen gyerekeket és véneket a ruszki állásoknak, hogy haljanak Ukrajna nagyobb dicsőségéért. Majd a végszónál a kis pénzes-bőröndünket markolva "megtesszük a megfelelő lelépést".
lendvaiildiko
2023. október 10. 10:52
Remélem, hogy még a földön és ráadásul hamar megkapod undorító, mocskos tevékenységed méltó jutalmát! Én még az életfogytiglannol is súlyosabb büntetésre gondoltam.
Bitrex®
2023. október 10. 10:10
"Egyértelmű információink szerint Oroszország abban érdekelt, hogy..." És honnan azok az EGYÉRTELMŰ információk? Ne röhögtessenek már!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!