Ukrán tanácsadó: Zelenszkij elhallgatja az igazságot az ukrán fegyveres erők fronton elkövetett kudarcairól

2023. október 30. 16:27

Leonyid Kucsma egykori miniszterelnök tanácsadója szerint Zelenszkijnek ezért felelnie kell.

2023. október 30. 16:27
Zelenszkij Szlovákiában

Leonyid Kucsma korábbi ukrán miniszterelnök egykori tanácsadója, Oleg Soszkin úgy véli, Volodimir Zelenszkij eltitkolja az igazságot az ukrán hadsereg fronton történt kudarcairól és nehéz helyzetéről – írja az RT hírügynökség.

A YouTube-on vezetett blogjában arról beszélt, hogy az ország patthelyzetben van.

„November 4-én már öt hónapja tart az úgynevezett – az ukrán hadsereg számára teljesen tehetségtelen, vesztes, véres, gyilkos – ellentámadás. Zelenszkij, ki lesz ezért a felelős? Felelnie kell”

 – mondta Zelenszkijnek címezve. Hozzátette, az ukrán elnök továbbra is megtéveszti saját állampolgárait a Nyugat átfogó támogatásáról. 

Emlékeztetett, Magyarország és Szlovákia hatóságai máris ellenezték a további katonai segítségnyújtást Ukrajnának.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: TOMAS BENEDIKOVIC / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. október 30. 20:37
zeller logni fog
borgia
2023. október 30. 17:17
He "hides the truth" and therefore is not a liar, he simply skillfully dispenses information about the real situation of the country. Perhaps he builds up the tension to suddenly surprise everyone with the news of total victory. In such a case, it is advisable to consult the matter with the Russian authorities in advance, otherwise the surprise may not be successful.
KomisszárHU
2023. október 30. 17:11
Ugyan úgy elhalgatja a kellemetlen részleteket, mint a másik tömeggyilkos az ex-KGB-s népnyúzó Putyin is. Aki tudni akarja az igazásgot a Fukrán és a Muszka oldalról, az serényen nézegeti a Telegramot. A lényeg viszont, hogy már több mint 600 napja szopnak a fronton a Muszka nácik, és ez így is van jól! Jövőre kemény megszorítások jönnek a szovjeteknél, már nem annyira vidám a magyar ruszki-szopó sem, érzik a bolsevikok, hogy ez már kezd nagyon égő lenni. A Fukránok majd szépen elveszítik a háborút, de addig is torkoztatják a ruszki söpredéket, és ez így van jól.
Novicsok-5
2023. október 30. 17:07
Remélem a saját fajtája kasztja fel, mielőtt a CIA kimenekítené, mint anno az iráni sahot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!