Tűzgolyóvá vált egy találatot kapott orosz rakéta-sorozatvető (VIDEÓ)

2023. október 09. 20:03

Újabb TOS-1A került az orosz veszteséglistára.

2023. október 09. 20:03
TOS-1A rakéta-sorozatvető, Oroszország

A Portfolio szúrta ki azt az X-re feltötött videót, amin az látható, amint egy orosz TOS-1A rakéta-sorozatvető találatot kap, valahol Zaporizzsja környékén. A jármű hatalmas tűzgolyóvá alakulva a körülötte levő erdőt is lángba borította. A videót az Ukraine Weapons Tracker nevű oldal töltötte fel. Azt írták hozzá: „Egy orosz TOS-1A termobarikus rakétasorozatvetőt semmisített meg az ukrán hadsereg GMLRS csapása zaporizzsjai területen, látványos robbanással”.

Nem ez volt az oroszok első hivatalos vesztesége ebből a járműtípusból.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A T-72-es alvázra épített, 220 milliméteres TOSz-1-es rakéta-sorozatvető / nehéz lángszóró az orosz haderő egyik legnagyobb tűzerejű tüzérségi fegyvere. Ezek a tüzérségi eszközök a felszerelt rakétavető függvényében 30 vagy 24 darab termobárikus töltet indítására képesek, hatótávolságuk 6-10 kilométer között mozog.

Nyitókép: DIMITAR DILKOFF / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 10. 05:31
Szar hohol zsido propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a hohol, meg a zsidó.
Obsitos Technikus
2023. október 09. 21:06
Deszar.
NeMá
2023. október 09. 20:52
Már csak 99 van hátra?
HunCsz
2023. október 09. 20:50
Kezd szánal,mas lenni ez a fajta újságirás, amit a Mandiner előad. A hazúg globalista Portfoliót idézi, aki a nehézszúlyú kazár hazudozás legszinvonaltalanabb szereplőit veszi ellentmondást nem türő ténynek. Gratulálok egy csapásra háromszor fröcsent a szar. Igy persze könnyű a fényes hohol gyözelmet várni. Csak az fránya valóság az ne lenne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!