Trump Oroszország szomszédjának gondolja Magyarországot

2023. október 24. 11:09

Szerinte Orbánt tűzvonal választja el Oroszországtól.

2023. október 24. 11:09
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Trump New Hampshire-ben tartott választási beszédet, amelyben összekeverte Orbánt és Erdogant. Ez már várható volt. Tanúsítja Trump igen magas értelmi szintjét, a világról összeszedett alapos ismereteit. A volt elnök a beszédben azt kérdezte, hogy »ki hallott már a magyar kormányfőről, aki Törökország vezetőjeként feltehetőleg a világ egyik legjobb politikusa«

Gondolom, hogy a veleszületett szerénység akadályozta meg abban, hogy kimondja, hogy ki a legjobb. Ezt azután még tetézte is: szerinte Orbánt tűzvonal választja el Oroszországtól. Ami viszont széles földrajzi ismereteiről árulkodik, amikor Oroszország szomszédjának gondolja Magyarországot, vagy esetleg (?) Törökországot.

Volt egyszer, még a szocializmusban egy politikus a hetvenes években – nevét fedje a feledés jótékony homálya, – aki volt a Népfront elnöke, az országgyűlés elnöke, miniszterelnök-helyettes (több funkciójára momentán nem emlékszem), aki egy sportcsarnoki beszédben »Pinochet elvtársat« emlegette, s ezzel írta be magát a történelembe.

Annyival voltunk szerencsésebbek az amerikaiaknál, hogy neki soha nem volt a közelében az atombomba indító kódja.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JOSEPH PREZIOSO / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 24. 16:56
A pojáca méltó párja a csüngőhasúnak…😂😂😂
tikkadt-szocske
2023. október 24. 11:47
Hugyosjózsi szellemtáncairól és aranyköpéseiről mikor ír átfogó esszét sasszem Juszt?
DrPepper
2023. október 24. 11:45
Lendvai Ildikói mélységek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!