Trump: „Orbán az egyik legerősebb vezető a világon, Törökország vezetője”

2023. október 24. 10:28

A korábbi elnök bakizott egyet kampánybeszédében.

2023. október 24. 10:28

Donald Trump hétfőn New Hampshire-ben tartott kampánybeszédet, amelyben megemlítette Orbán Viktort is – számol be a Politico.

Van egy ember, Orbán Viktor, hallott már róla valaki? Valószínűleg ő az egyik legerősebb vezető a világon”

– fogalmazott a korábbi amerikai elnök, majd egy hibát is vétett beszédében: azt mondta, Orbán Törökország vezetője.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a kampány során Donald Trump a magyar miniszterelnököt méltatta: legutóbb nagyszerű úriembernek és nagyon erős embernek nevezte Orbán Viktort.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jovanazugy
2024. március 04. 15:10
Az se biztos, hogy ez igaz. Meg milyen idézet ez: "Van egy ember, Orbán Viktor, hallott már róla valaki? Valószínűleg ő az egyik legerősebb vezető a világon” Hát ha még nem is hallottál róla akkor... De lehet, hogy hallottak róla, mert Amerikában (is) olyan Orbán lejárató kampány van, hogy a 2 nagy név mellett (Putyin meg Zelenszki) az ő neve hangozhat el a legtöbbet, aki akadályozza szegény ukránokokat a különböző segélycsomagok megkapásában. "fogalmazott a korábbi amerikai elnök, majd egy hibát is vétett beszédében: azt mondta, Orbán Törökország vezetője. Miért ott van a kettős pont, és az miért nincs idézőjelben? A kiragadott szavak között nincs pont? És ha 2 különböző mondat része? Szóval hol az a videó? Mert akkor itt vagy te bakiztál, vagy össze vissza firkálsz. De ha van is, (amit nem hiszek) mit is bizonyít?
bokréta1
2023. október 25. 12:20
Jó nagy lehet a szövetség Trump részéről, ha azt se tudja ki kicsoda.
Box Hill
2023. október 24. 17:22
Amerikának már bejött egy hülye elnök. Trump is a sikerre vezető utat választja.
Lajoss
2023. október 24. 16:58
A pojáca és a csüngőhasú…😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!