Hoppá: Mike Pence kiszállt az amerikai elnökjelölti versenyből!

2023. október 28. 21:40

Január óta egyre gyakrabban támadta Donald Trumpot, de kevés követőt szerzett, illetve nehezen tudott pénzt gyűjteni.

2023. október 28. 21:40
Republican National Convention: Day Three

Mike Pence volt alelnök, aki négy éven át kötelességtudóan szolgálta Donald J. Trump elnököt, de nem volt hajlandó teljesíteni Trump azon követelését, hogy blokkolja a 2020-as választási eredményeket, szombaton befejezte elnökjelöltségét – olvasható a The York Times hasábjain.

A meglepő bejelentésre Las Vegasban, zsidó republikánus adományozók tömege előtt mondott beszéde végén került sor. Pence-t meleg fogadtatás és álló ováció fogadta, 

beszédét Izrael gázai katonai műveleteinek teljes mellszélességgel történő támogatásával nyitotta. 

Az exjelölt végső felhívást intézett pártjához, arra kérve a tagokat, hogy térjenek vissza a konzervatív elvekhez, és álljanak ellen a „populizmus szirénhangjának

Nyitókép: Chip Somodevilla/Getty Images

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. november 01. 07:59
"A meglepő bejelentésre Las Vegasban, zsidó republikánus adományozók tömege előtt mondott beszéde végén került sor. Pence-t meleg fogadtatás és álló ováció fogadta," -senkinek sem lehet kétsége, hogy kinek, kiknek az embere Mike Pence! Trump újabb elnöksége sem tudna változtatni az USA zsidó-szervilis helyzetén! -bár nem lebecsülendő, hogy a zsidó Antifa szervezett félkatonai szervezeteket sikerült neki terrorista szerveztetetté minősíttetni! -de ez az USA kiszolgáltatott általános helyzetén mit-sem változtatott! Az USA továbbra is úgy táncol, miképp a zsidóság fütyül... 1900 óta egészen biztosan!
bornemissza-3
2023. október 29. 20:45
Vagy Trump nyer, vagy Amerikának meszeltek. Biden elnökségéből jól látható, hogy mi van ha Amerika letér a demokrácia útjáról. Nem tud az elcsalt győzelemmel mit kezdeni, hanem csak végveszélybe sodorja magát és egész Amerikát. A népakarat még mindig a legbölcsebb útmutató. Az istenek döntenek, nem az ember. Legyen bármilyen gazdag is. Ő csak egy szolga. Aki ha nem jól sáfárkodik azzal, amit kapott, akkor elvétetik tőle. Pence időben kapcsolt. Hibát követett el, de megbánta.
powerage
2023. október 29. 09:08
"Mike Pence volt alelnök, aki négy éven át kötelességtudóan szolgálta Donald J. Trump elnököt" Lófaszt. A végén is ő rakta a hátába a kést. Ha lenne gerince és annak idején megfogja a választási csalást, akkor most készülhetne az elnöki pozícióra, ehelyett teljesen lenullázott árulóként tűnik el a süllyesztőben.
petya-806
2023. október 29. 07:08
Még néhány ilyen "hoppá", mellé egy kis "cuppá" és kezdődhet a kóló. https://youtu.be/d2V2I83_VdI?si=TssDRI-zlFLoX4E2
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!