Orbán Viktor Spanyolországba utazik

2023. október 04. 14:33

A magyar miniszterelnök pénteken az Európai Tanács informális csúcstalálkozóján vesz részt.

2023. október 04. 14:33
ORBÁN Viktor

A spanyolországi Granadába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, ahol csütörtökön az Európai Politikai Közösség (EPC) harmadik csúcstalálkozóját rendezik meg – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Spanyolország kormánya 47 állam valamint az EU-s intézmények vezetőit hívta meg az EPC tanácskozására.

Pénteken – ugyancsak Granadában – az Európai Tanács informális csúcstalálkozóján vesz részt Orbán Viktor, a 26 másik uniós tagország állam- illetve kormányfőjével együtt – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 05. 10:37
Reméljük Sánchez megtanítja neki, hogyan lehet tizedannyi az infláció, és 0% az alapvető élelmiszerek ÁFA-ja! Egyúttal technikai kitérővel megtekinti a kiscsalád szállodáit is, és bevacsorázik homárból Marbella-ban.
makapaka2
2023. október 05. 10:18
Sajnos a komcsi katalánok támogatása miatt újra baloldali kormány alakulhat.
masikhozzaszolo
2023. október 05. 08:58
Spanyolország. Európai Tanács miatt. Azért, ha már ott vannak, a lábuk elé nézhetnének. Szörnyű dolgok vannak ott. Az jutott eszembe, lehet, tanácsot kér a VOX, hogy mit csináljanak, kevés lett a szavazó. Persze, hogy kevés, a spanyolok mind kommunisták. Az a gondolat ült el a fejemben, hogy most a választási eredmény ellenére a szocialisták alakítanak kormányt. Azzal az ígérettel, hogy a katalán függetlenségi lesittelteket kiengedik a börtönből. Hogy mi van? Egy politikai párt a független igazságszolgáltatás dolgába beavatkozik? Kiengedik? Tehát politikai foglyok vannak a spanyoloknál? Egy Uniós államban? És ezt lehet? Nem jogállam!
Pelso j.
2023. október 04. 20:31
nempolitizalok-0 a mijét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!