Nógrádi: Ha Izrael túl keményen lép föl, akkor az eddigi baráti arab országokat is elriasztja

2023. október 10. 15:11

Nógrádi György szerint a palesztin támadás alapvető célja az volt, hogy megmutassák a világnak a képességeiket, valamint minél több túszt ejtsenek.

2023. október 10. 15:11
null

Ha Izrael túl keményen lép föl, akkor az eddigi baráti arab országokat is elriasztja – mondta Nógrádi György a Hír Tv Háború Ukrajnában című műsorában a Magyar Hírlap tudósítása szerint.

Nógrádi emlékeztetett: szárazföldről, tengerről és levegőből támadtak a palesztinok, egy ilyen méretű akcióra pedig a híres Vaskupola sem volt felkészülve. Ráadásul az országban éppen vallási ünnep volt aznap, aminek következtében csak minimális erő állomásozott a kerítésnél.

Nógrádi kiemelte, hogy északon sokkal több rakéta van a Hezbollah kezében, 100-150 ezer bevethető eszköz áll rendelkezésre. Nyilvánvaló volt, hogy a különböző palesztin csoportok felsorakoznak a Hamász mögé – jegyezte meg a szakember. A folytatásról kifejtette, ha Izrael túl keményen lép föl, akkor az eddigi baráti arab országokat is elriasztja.

Nógrádi szerint a támadás alapvető célja az volt, hogy megmutassák a világnak a képességeiket, valamint minél több túszt ejtsenek.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Medici
2023. október 10. 17:14
Kezdem azt hinni, minden háborús konfliktus mögött ez az ipse és a Kis Benedek mesterkedik. Naponta megkeresik egy Mido Óceán automata karóra árát ezzel a kurva sok szakértéssel.
contractor-2
2023. október 10. 16:53
Nincsenek baráti arab országok. Sosem voltak, sosem lesznek.
ekeke1
2023. október 10. 16:28
"eddigi baráti arab országokat" Muhaha
elégia
2023. október 10. 16:22
Nógrádi úr, Izrael léte forog kockán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!