Németország igazi német precizitással lett Európa liberális mintaállama

2023. október 19. 13:29

Az antiszemitizmust is remekül kiszervezte a bevándorlóknak, mint a kétkezi munkát.

2023. október 19. 13:29
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Németország szembesülve náci múltjával, levonva a tanulságokat, igazi német precizitással lett Európa liberális mintaállama.
Az antiszemitizmust is remekül kiszervezte a bevándorlóknak, mint a kétkezi munkát.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MANUEL GENOLET / TNN / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2023. október 20. 20:52
Semmi nem változott. Német tankok mennek az oroszok ellen: ukránok vezetik. Az aljamunkát kiszervezték: törökök csinálják. Az antiszemitizmust is megoldották: arab migránsok csinálják. Az eutanázia is megoldott, igaz van még van egy kis hiba.
ittésmost
2023. október 19. 21:24
"besenyoeoe-pista-baacsi2023. október 19. 13:45Hogyne, és ezt mind magától csinálta. --- mekkora nyomás mehetett a háttérben ... Németország egy megszállt ország a második világháború óta. " Hát igen, erről van szó. '45 óta folyamatosan büntetik-alázzák őket. USA megszállta, megnyomorította őket. Hát most hogy néznek ki? Gúnyoljuk őket? Az embernek eszébe jut a vicc, mikor a tömött buszon a részeg sugárban körbe hányja a körülötte állókat - majd megkönnyebbülve a gyomor természetes reakciója által, körbenéz és kérdezi: - Hát hogy néztek ti ki??? Milyen jó lett volna, ha a német precizitás, szakértelem összefog az orosz nyersanyaggal és energiával! Meg lett volna mentve a világ ettől a sátáni pusztító, embertelen hatástól, mi most működik.
FredShine
2023. október 19. 21:19
https://mandiner.hu/kulfold/2023/08/a-hanyatlo-nyugat-foleg-a-lmbtq-migransos-nemetek-nezzek-csak-meg Két hónapja sincs, hogy még azokon gúnyolódott, akik szerint migárnsok vannak Németországban.
machet
2023. október 19. 19:25
Vajon mire mennek majd mindezzel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!