Nagy-Britannia politikai élete az utóbbi időben zuhanórepülésben van

2023. október 12. 08:44

Egyre több ember érzi azt, hogy a politikai folyamatokat már nincs értelme követni.

2023. október 12. 08:44
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Szerintem kevesebb dolog áll távol tőlem, mint azt mondani, hogy Nyugaton a dolgok a jobban mennek. Most mégis egy angol nyelvű beszélgetést szeretnék azoknak ajánlani, akik beszélnek angolul.

Nagy-Britannia politikai élete az utóbbi időben a magyarhoz és a világ legtöbb országához hasonlóan zuhanórepülésben van. A Brexit, az azt követő értelmezhetetlen szappanopera, a miniszterelnök-cserék, a Munkáspárt balszélről történő elfoglalása, majd centrista visszafoglalása olyan széttöredezett politikai életet hoztak létre, amelyben egyre több ember érzi azt, hogy a politikai folyamatokat már nincs értelme követni.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. november 21. 14:18
Ó, jaj! Azt értem mit mond. Na de a PAD! Ő, pont ő egy ilyen egyszínű régi piros padon? Hol a prog ressi ó? Itt állunk, ülünk egy helybe (hejbe!)?
hátakkor
2023. október 12. 15:53
Én sem követem Nagy-Britannia politikai életét, nem érdemes. Majd ha ön-Trianonnál tartanak , akkor lesz érdekes..
Vainamoinen
2023. október 12. 10:52
Hülyeséget beszél, Angliában működik a demokrácia. Ilyen amikor Budapestről karosszékkommentel egy tudatlan szerencsétlen.
B_kanya
2023. október 12. 10:42
"Majdmegmondom 2023. október 12. 08:57 Egyébként a nyugati politika valóban zuhanórepülésben van már 2015 óta. Legalább..." Mint tudjuk, murica (NSA) a dánokkal közösen lehallgatta a fél EU-t. Na, amióta ez megy.... NEm véletlen, hogy sikorsky-t, Strächét, Salvini jobbkezét gyanús lehallgatásokkal lőtték ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!