Most, hogy megtámadták Izraelt, rögtön befejeződött az ukrán-orosz háború – a sajtóban

2023. október 10. 15:12

Covid? BLM? Metoo? Azok meg micsodák?

2023. október 10. 15:12
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Most, hogy megtámadták Izraelt, rögtön befejeződött az ukrán-orosz háború – a sajtóban.
Covid? BLM? Metoo? Azok meg micsodák?”

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. október 12. 20:26
Most aztán milyen pincsik leszünk?
Vasalo
2023. október 10. 23:55
Ebből is láthato, hogy a nyugati FOS nem más mint egy aljas propagandaszoro ( fogpasta reklam, amig fizetik dicsöitik, amin megszünik a pénzforrás, márt sem tudják mit is istenitettek hetekig, honapokig). Kizárolag maguk határozzák meg mikor mi a tema ( ki fizetett) és CSAK az a téma. Minden mást kizárnak, s aki megprobál közbeszolni azt azonnal egy lajárato hadjárat célpontjává válik. Ők már máképp mem is tudank gondolkodni. Most higy kitört a káosz a közelkeleten, most hozzák a szemtanukat, hogy milyen szar lett minden. Röhel, ezt miert kell hitesztelni, azt akinek van esze tudja, és ilyen mondatoktol semmi sem lesz jobb. De ezzel nagyon jol elterelik a figyelmet, arrol mi is váltotta ki ezt a háborut, hogyan kerültek oda a raketák ezrei stb. Es ki fizette mindezt? Ugyanz mint Ukrajna meg a többi médiacsinált háboru.
bayern65
2023. október 10. 21:06
Ne legyél képmutató! Te is ebből élsz!
kukasmacska
2023. október 10. 19:54
Hehe, ezt a poént tavaly tavasszal sütöttem el egy nyugat-európai ismerősömnek. Beszéltünk pár szót a Covidról, aztán közöltem vele, hogy nincs már járvány, most csak Evil Putin van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!