Mi lesz veled Európa?

2023. október 17. 11:22

Embereket ölnek meg, terroristákat ünnepelnek. És eközben a brüsszeli elit éppen azon ügyködik, hogyan lehetne még több migránst behozni Európába.

2023. október 17. 11:22
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Hétfő este agyonlőtt egy migráns Brüsszelben két svéd foci drukkert, előtte pedig napokig ünnepelték a bevándorlók a Hamász terrorszervezet izraeli borzalmait.

A szakértők előre jelezték, hogy nem lesz jó vége annak, hogy a nyugati nagyvárosokban migránsok ezrei ünneplik a Hamászt. A tömegpszichózis egyszerűen úgy működik, hogy az erőszak ünneplése erőszakot fog szülni.

Ezt is ajánljuk a témában

És meg is történt. Brüsszelben játszott a svéd válogatott Belgiummal. A mérkőzésre sietett két svéd drukker, amikor egy migráns »allahu akbar« kiáltások közben agyonlőtte őket. Az országuk csapatának szerettek volna szurkolni, de kivégezte őket egy terrorista.

Nehéz szavakat találni.

AMI NYUGAT-EURÓPÁBAN TÖRTÉNIK AZ BORZASZTÓ.

Embereket ölnek meg, terroristákat ünnepelnek. És eközben a brüsszeli elit éppen azon ügyködik, hogyan lehetne még több migránst behozni Európába. Agyrém!”

Nyitókép: MTI/AP/Sylvain Plazy

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. október 18. 09:34
Legyünk korrektek Dani! Említsük meg, hogy szerkesztőségileg ti is ugyanakkora terroristákat támogattok, mint amekkorákat a hamasz szimpatizánsok. Naponta olvasom tőletek az Izrael felszopó érzékenyítő moslékot. És mégcsak olyan kollégátok sem nagyon akad, aki legalább csöndben maradna, vagy távolról is korrekt módon megemlítené, hogy nem biztos, hogy a milliós vérontás a megoldás, amikor többszázmillió arabbal vannak körülvéve. Jameg jut hozzánk is elég...
tapir32
2023. október 18. 03:50
A társadalmak kölcsönösen egymásra utalt emberekből állnak és az egymásra utaltságok hálózatában kell mindenkinek megtalálnia a saját szabadságát, saját magát. A társadalom szövetét kívánja szétrombolni a „nyílt társadalom” ideológiája. Ami, éppen azért bukott meg, mert nem tudott mást ajánlani mint az önzést, az izolációt, a szorongást, a konyha moralizálást és a társadalom homogenizálódását. A „nyílt társadalom” utópiája nem progresszív, hanem anakronisztikus és totalitarizmushoz vezet. Azt, hogy mi a demokrácia a választók mondják meg! Ez a mi demokráciánk, mi ezt választottuk!
FeketeFehér
2023. október 17. 23:41
Ukrajnában mondjuk ezerszer rosszabb a helyzet. Ott orosz terroristák ezrével ölik a civileket. De az Bohár Danit nem zavarja.
llnnhegyi
2023. október 17. 20:05
Egy felmérés szerint A világ legbiztonságosabb országok rangsorában a 18. helyen állunk. Európában a tízben. El ne csesszük! Távol kell tartani a hatalomtól a tébolyodott libbcsikommcs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!