Melletted állunk, Izrael!

2023. október 08. 11:32

Aljas, gyáva támadásuk kizárólag az ártatlan emberek meggyilkolását célozza.

2023. október 08. 11:32
null
Mazsihisz
Mazsihisz
Facebook

„Szomorú hír miatt kell jelentkeznünk az ünnep idején.

Brutális terrortámadás érte ma hajnalban Izraelt, a Gázai övezetből több mint ezer rakétát lőttek ki izraeli területekre, kifejezetten a polgári lakosságot célozva. A Hamász iszlamista palesztin szervezet fegyveresei támadásának eddig több mint 100 izraeli halálos és több mint 1000 sebesült áldozata van az izraeli mentőszolgálat és a kórházak szombat kora délutáni közlése szerint.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elítéli azt a kiprovokálatlan támadást, amelyet a Gázai övezetet uraló terroristák indítottak ma hajnalban a szombatot és Szukot utolsó napját ünneplő békés civilek ellen, megöltek több mint 100 ártatlan embert, százakat megsebesítettek, túszokat ejtettek megsértve minden emberi- és nemzetközi normát.
Aljas, gyáva támadásuk kizárólag az ártatlan emberek meggyilkolását célozza, hiszen a civil lakosság ellen végrehajtott gyilkos támadások a valós erőviszonyokon semmit sem változtatnak.

A Mazsihisz az egész magyar zsidóság nevében teljes szolidaritásáról biztosítja Izrael Állam minden lakosát, különösen azokat a nőket és férfiakat, akik az izraeli hadsereg, a biztonsági erők tagjaiként, saját életük kockáztatásával védik otthonaikat, családjukat, gyerekeiket, a zsidó nép hazáját, és fővárosát Jeruzsálemet.

A Mazsihisz egyetért a magyar Külgazdasági és Külügyminisztériumnak a terrorista támadást elítélő nyilatkozatával és felkéri Magyarország Kormányát, hogy adjon meg minden lehetséges diplomáciai, gazdasági és egyéb kétoldalú- és nemzetközi segítséget Izraelnek, hogy minél eredményesebben folytathassa önvédelmi harcát.”

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. október 08. 20:26
Anyátok picsája mikor ti meg ártatlan nőket és gyerekeket gyilkoltatok halomra olyan földön ami nem is a tietek férgek 😠😠😠😠😠
connorj
2023. október 08. 20:04
https://szentkoronaradio.com/blog/2023/10/08/kina-onallo-palesztinara-van-szukseg/
Mandiner444hu
2023. október 08. 17:40
Izraelnek meg kell tanulnia hogy nem köpködi, gyalázza a keresztényeket, mert Isten Fia Jézus Krisztus ezt minden generációban személyes támadásnak vette, veszi. Aztán leveszi kezét a zsidokról és jön az arab dádá
catalina11
2023. október 08. 17:03
Melletted állunk, Izrael!" Már Magyarország mellé is állhatnának a zsidók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!