Lelőtte két társát egy katona Kijev kellős közepén

2023. október 03. 10:42

Elmenekült a helyszínről, de később sikerült elfogni.

2023. október 03. 10:42
null

Az ukrán hadsereg egyik katonája Kijev központjában gépkarabéllyal lelőtte két társát kedden, majd elmenekült a helyszínről, de később sikerült elfogni – adta hírül a Sztrana helyi hírportál rendőrségi közlésre hivatkozva.

„Ma 1 óra 30 perckor a Lavrszkaja utcán, az ukrán főváros Pecserszkij kerületében vita alakult ki K. K., az ukrán hadsereg egyik katonája és két másik katona között, amelynek során K.K. Kalasnyikov típusú támadófegyverével lelőtte a két katonát. Az áldozatok a helyszínen meghaltak” – írta a lap. A híradás szerint az elkövető tettét követően elmenekült és megpróbált elrejtőzni, de két órával később őrizetbe vették. Az előzetes adatok szerint a feltételezett tettes részeg volt. A Sztrana írása szerint kettős gyilkosság miatt büntetőeljárás indult a katona ellen, aki 15 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. október 03. 13:55
Azt hittem beszámithatatlan. De az nem jó mert akkor katona sem lehetett volna. Vagy mégis? Sosem derül ki miért lött. A kijevi hollywoodi studió tesz róla.
pollip
2023. október 03. 13:15
Ez a szobor férfi vagy nő?
Bitrex®
2023. október 03. 12:21
Hű! Ez a ronda szobor is milyen jó célpont lenne. Mint nálunk a Citadellán az a rémség.
johannluipigus
2023. október 03. 12:13
Képzeljük el, milyen mentális és fizikai állapotban lehetnek szerencsétlen ukràn katonák a fronton, akiket kollaboráns vezetöik Amerika érdekeiért a biztos halálba zavarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!