„Kormányozni akarsz-e mindenképpen, vagy ez nálam maradhat?” – kérdezte Lázár Orbánt

2023. október 15. 15:10

„Ne, ne, ne, add csak ide” – vette a lapot Orbán.

2023. október 15. 15:10
null

Orbán Viktor a szombati szerbek elleni győzelmet megelőzően útátadón járt, erről vasárnap kerültek fel videók a miniszterelnök közösségi oldalaira. A miniszterelnök Lázár János építésügyi miniszterrel együtt adta át a 110 milliárdból épített 83-as utat.

Orbán és Lázár ezután autóba ült, hogy kipróbálja az új aszfaltot.

„Az a kérdés, hogy a kulcsot odaadjam-e? Kormányozni akarsz-e mindenképpen, vagy ez nálam maradhat?” – kérdezte az egykori kancelláriaminiszter a kormányfőt az autóba ülés előtt.

Ne, ne, ne, add csak ide” – vette a lapot Orbán. Lázár ezután az autóban is odaszúrt Orbánnak, megjegyezve, hogy átlépte a sebességhatárt. 

Lázár az autóban is megpróbálta átvenni a volánt, a miniszterelnök feleségére is hivatkozva. „Anikó azt mondta, hogy inkább add át a Jánosnak, volt egy ilyen alkalom” – elevenítette fel Lázár Orbán kuncogása közepette.

Nyitókép: képernyőfotó, Facebook

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2023. október 17. 09:18
Kedvesek ezek az évődő ratyik.
Csigorin
2023. október 16. 17:05
birom Lazart, szerintem Orban is, nem egy beszari alak, jo vegrehajto de jo vezeto is
Házam Hazája
2023. október 15. 20:45
Miért is baj az, hogy két régi jóbarát megvitat dolgokat, amire anno még az Asszony is emlékeztette őket. Én konkrétan, kifejezetten szeretem, ha a Feleségem vezet, vagy egy erre "alkalmas" Jó barátom:)
Pelso j.
2023. október 15. 19:46
Kormánypárti2 Senki sem vonyít, inkább örvend: ismét méltó szellemi táplálékot kaptatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!