„Képmutatás a köbön” – reagált Szijjártó az észt kormányfő kijelentéseire

2023. október 18. 22:12

A politikusnő férjének a háború kitörése után is tulajdonrésze volt egy olyan cégnél, amely 30 millió euró értékben szállított nyersanyagokat egy orosz gyárnak – mutatott rá a külügyminiszter.

2023. október 18. 22:12
KALLAS, Kaja

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter Facebook-bejegyzésben reagált arra, hogy Kaja Kallas „nagyon-nagyon kellemetlennek” nevezte Orbán Viktor kézfogását Vlagyimir Putyinnal.

Ezt is ajánljuk a témában

A külügyminiszter szerint Kaja Kallas részéről képmutatás ilyet nyilatkozni, hiszen férjéről nemrég derült ki, hogy „a háború kitörése után is tulajdonrésze volt egy olyan cégnél, amely 30 millió euró értékben szállított nyersanyagokat egy orosz gyárnak a harcok ellenére is” – írja Szijjártó, majd hozzáteszi –

Képmutatás a köbön.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Johanna Geron

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ToIeranciaterror
2023. október 31. 23:32
Melyik baltikumi országban adják már jegyre a kaját?
Lajoss
2023. október 19. 17:26
Robokuty,te szarházi,orosz-szoponc hazaáruló!
Zolotarjov
2023. október 19. 13:58
Képmutatás.. Lipcsi szokás..:)
bodrigyuri
2023. október 19. 08:12
Na und? Bayernének is volt kovid biznisze, Csokismáténé meg nemlétező projekt menedzsmentjéből kapta a milliós fizetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!