Karácsony a pénztelenség miatt panaszkodik, közben a világ globalista pénzügyi elitjét látja vendégül

2023. október 24. 19:34

Kérdezem álnaivan: nem lehet, hogy véletlenül ez a kör dobta össze a tavalyi kampánypénzt is?

2023. október 24. 19:34
KARÁCSONY Gergely
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

„Karácsony Gergely egy pillanat alatt kiválóan vágja magát áldozati pózba, és sajnos bejönni látszik a »sértett kisóvodás« szerep számára. A főpolgármester néhány napja a Partizán vendégeként sírta el bánatát, hogy nem tudja miből fog majd kampányolni a jövő évi önkormányzati választáson.
Nyilatkozta ezt úgy, hogy az interjú előtt néhány nappal, ő nyitotta meg azt a Budapest Fórumot, amelyen képviseltette magát az amerikai baloldalhoz köthető gazdasági és politikai világelit. Karácsony dzsemborijén jelen volt Soros Alapítványának, a NED-nek, a German Marshall Fund-nak egy-egy fontos tisztviselője.

Kérdezem álnaivan: nem lehet, hogy véletlenül ez a kör dobta össze a tavalyi kampánypénzt is? A főpolgármester továbbra sem adott magyarázatot a miniszterelnök-jelölti kampányában eredménytelenül elköltött, rejtélyes 526 millió forint eredetére, csak egymásnak ellentmondó indokok hagyták el a száját az elmúlt hetekben. Bár állítása szerint ez magyar adófizetők jogszerű adománya volt, de mégis arról beszélt Gulyás Mártonnak, a jövő évi kampány finanszírozását firtató kérdésére, hogy

Szerintem már valahol írják egy ügyvédi irodában azokat a jogszabályokat, hogy az ne lehessen – adományokból akkora összeget összegyűjteni, mint a 99 Mozgalom mögé sikerült – , úgyhogy arra készülünk, hogy transzparensebb módon gyűjtünk adományokat.

A készülő jogszabály a külföldi pénzügyi beavatkozás ellen születik a tervek szerint, így ezt akár tekinthetnénk egy beismerő vallomásnak is.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. október 24. 21:00
Így éljenek a butapestiek! Fizessétek, nyomorultak! 10 év mulva is!
DE JÓ
2023. október 24. 20:51
Nem csodálkoznék, ha ezúttal városszerte megjelennének "nagyobbacska" adománygyűjtő ládák akkora nyílásokkal, hogy nagyobb pénzkötegek is simán beleférjenek, amelyekre átlagembernek látszó megbízható napszemüvegesek vigyáznak, és megbízható, átlagembernek látszó napszemüvegesek nagy, használt pénzkötegeket dobálnak beléjük. A kevésbé igényes változatban a főpolgármesteri Toyota a főpolgármesteri irodából fogja szállítani ládaszámra a használtpénz-kazlakat a bankokba. És majd megint lesz cikk a Guardian-ban, vagy hol a t@kömben, hogy mennyire csinos és magas az egyetlen szabad, magyar városállam vezetője, és ettől mennyire csodálatosan európai. :PPPPPPPPPPPPP
ekeke1
2023. október 24. 20:47
"Kérdezem álnaivan: nem lehet, hogy véletlenül ez a kör dobta össze a tavalyi kampánypénzt is?" 1.De 2. Viszont nem mellesleg ez a kör tartja fent a pénzügyi blokádot EU-s pénzekből Magyarország ellen...
Pandaka pygmaea
2023. október 24. 20:03
"Szerintem már valahol írják egy ügyvédi irodában azokat a jogszabályokat, hogy az ne lehessen – adományokból akkora összeget összegyűjteni, mint a 99 Mozgalom mögé sikerült – , úgyhogy arra készülünk, hogy transzparensebb módon gyűjtünk adományokat." Nagyon reméljük, hogy írják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!