Így daloltak Ficóék a választási győzelem után (videó)

2023. október 01. 09:30

Jókedvből nem volt hiány a Smer eredményváróján.

2023. október 01. 09:30
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy biztosan kijelenthető: Robert Fico és pártja, a Smer nyerte a szlovákiai előre hozott választásokat. Hozzátették: szombat késő este az első exit poll még a Progresszív Szlovákia (PS) győzelmét jelezte, azonban ahogy jöttek be a részeredmények, nőtt a feldolgozottság, úgy lett egyre biztosabb, hogy a volt kormányfő ismét választást nyert. A különbség pedig nem is kicsi, derült ki : 

a szavazatok 99,56 százalékos feldolgozottságnál a Smer a voksok 23,28 százalékát kapta, 

majdnem hét százalékponttal megelőzve a második helyezett PS-t, amelyre a választópolgárok 17,07 százaléka adta le voksát.

Hangsúlyozzák: Robert Ficónak jó esélye van arra, hogy negyedszer is Szlovákia miniszterelnöke legyen. Jókedvből pedig nem volt hiány a Smer eredményváróján: 

a párt vezető politikusai dalra fakadva ünnepelték győzelmüket,

 írják.

Itt dalolászós győzelmi videó:

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. október 01. 13:57
“Ha énnékem száz forintom vóna, a kilincsem vert aranyból vóna, de mivel, hogy nincsen, fábúl van a kilincsem, s madzag a húzója.”
nempolitizalok-0
2023. október 01. 13:49
Én inkább a helyében sikeres kormányalakítás után énekelnék. Bár egy Pellegrinivel a hátam mögött eleve nem szívesen. Fico helyében visszautasítanám a kormányalakítást. A Smer nélkül (a CIA segítséggel) összegründolt újy kormány úgysem sokáig húzná.
Zsolakomarom
2023. október 01. 11:47
Ilyen gyozelmeket kivanok a doktorminiszterurnak is !
llnnhegyi
2023. október 01. 11:32
Ideje értékelni dr miniszterelnök nagyhatású beszédének elterjedését be épülését a (világ) köztudatba. USA leszavazta az ukránok fegyveres támogatását. Európában a háborúellenes Fico nyerte a választást. Lula kórházban. Lilu szabadságon! Horn Gábor, Kuncze Gábor,Demszky Gábor, Fodor Gábor Gyurcsány Ferenc,Kunhalmi Ágnes,Cseh Katalin, Gyöngyösi Márton összeborultak! -:))) Elméjük is elborult! ,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!