Figyelmeztet az EU: Senki ne maradjon az utcán Brüsszelben!

2023. október 17. 00:05

Az Európai Bizottság biztonsági főigazgatósága akcióba lépett: körüzenetben figyelmeztetnek.

2023. október 17. 00:05
Gunman kills 2 Swedish nationals in Brussels

Mint ahogy arról a Mandiner is hírt adott, legkevesebb két svéd szurkolót lelőttek Brüsszelben. A tettet Emmanuel Macron iszlamista terrortámadásnak nevezte, ami a francia államfő szerint felforgatta a „mi Európánkat”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az eset kapcsán az Európai Bizottság biztonsági főigazgatósága körüzenetet küldött a bizottsági alkalmazottaknak, miszerint legyenek éberek, ne maradjanak az utcán, maradjanak négy fal között, vagy menjenek azonnal be egy épületbe, amíg további információ nem áll rendelkezésre.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Dursun Aydemir / ANADOLU / Anadolu via AFP

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 26. 21:33
A szabad világban természetsen szabad félni is, söt az nagyon ajánlatos....
Palatin
2023. október 26. 21:32
Elöször az utcáról leszünk kitiltva, aztán a lakásunkból is. Mert mindennek van folytatása. De ahogy én Orbánt ismerem, a magyarok azért majd mégis oda merészkednek Nyugat-Európa temetésére. Márcsak gróf Apponyi Albert iránti tiszteletböl is, aki ezt megigérte nekik 1920-ban.
tetx
2023. október 18. 00:19
Ez a szarlibsi szabadság, élvezzétek.
sober
2023. október 17. 20:13
"Figyelmeztet az EU: Senki ne maradjon az utcán Brüsszelben!" most méé? hát méé nem lehet büsszelbe az uccán sétálni a babámmal esténként?? méé?? csak nem tán ezéé mert az iszlám aljadékok lödöznek tűzijátékot esténként??? menjetek a picsába túlérett önpusztító barom idióták! a svéd volt barom miniszterelnököt kellett volna golyó érje! persze a piszkot hallom gyorsan kimentették! szemétláda hegesztő primitív barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!