Egy férfi a mélybe vetette magát a magyar turisták szeme láttára (VIDEÓ)

2023. október 10. 09:09

A felkavaró esemény a New York-i World Trade center helyén kialakított emlékmű vízesésénél történt.

2023. október 10. 09:09
null

Megrázó jelenetnek lehettek szemtanúi hétfőn azok, akik hétfőn délután a New York-i World Trade Center helyén kialakított emlékmű vízeséseshez látogattak. Egy ismeretlen férfi ugyanis miután megközelítette, belezuhant a több mint 9 méteres aknába – számolt be róla az rtl.hu.

A lap egyik olvasója számolt be a bizarr eseményről. Elmondása szerint épp 

egy magyar turistacsoport szeme láttára történt.

Egyelőre nem tudni, hogy férfi elveszített-e valakit a 2001. szeptember 11-i terrortámadásban. Azt mondta a hatóságoknak, hogy az apjáért tette mindezt. A hír gyorsan bejárta az amerikai sajtót. Kiderítették, hogy a férfi túlélte a zuhanást, és hogy jelenleg kórházban ápolják. Komolyabb sérülést csak a lábán szenvedett, mentális állapotát jelenleg is vizsgálják.

A 33 éves férfit többek közt birtokháborítás miatt helyeztek vád alá a hatóságok.

A tragédiáról készült videót itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 10. 14:53
Az ilyen gödör baleset és életveszélyes. Be kellene perelni az üzemeltetőjét. Se kerítés, se figyelmeztető tábla nincsen kirakva. Amerikában ezért milliókra perelhető.
luxusbatar
2023. október 10. 11:27
valami nem stimmel ott. Amikor belecsúszik, akkor véres mögötte a víz.
Lakat1983
2023. október 10. 10:25
Ez egyáltalán nem tragédia.
Swansea2688
2023. október 10. 10:19
Ha egyszer lábsérüléssel(!) túlélte, akkor nem tragédia, és főleg nem megrázó. Ha meg ráadásul szándékosan is csinálta, akkor még csak nem is baleset, csak egy zakkant ürge hatásvadász performansza. Megérdemelte, amit kapott, remélem, még a mentés, gyógyítás költségeit is jól a nyakába varrják, a kártérítésen felül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!