Ceglédi Zoltán: Ha van valaki, akivel iszonyatosan kiszúrt a Hamász, az Ukrajna

2023. október 10. 08:20

Az elemző szerint a szombaton kirobbant konfliktus könnyen elvonhatja a figyelmet Ukrajnáról.

2023. október 10. 08:20
null

Hont András, Schiffer András, Konok Péter és Cegléd Zoltán voltak az ATV Öt című műsor vendégei. A legutóbbi adás központi támája az Izraelt ért rakétatámadás volt. A műsor szereplői abban egyetértettek, hogy a tragédia okai között az is szerepet játszhat, hogy az izraeli titkosszolgálat nem készült fel megfelelő módon az eseményekre. Ceglédi Zoltán politikai elemző ezt a gondolatot folytatva később még azt is hozzátette, hogy ha lesz más „divat” a geopolitikai történésekben, az hamar el tudja feledtetni azt, ami azelőtt központi téma volt. 

Mi lett a minszki nőkkel?

Ceglédi Zoltán példaként felhozta erre a minszki nők esetét, amikor is a belarusz választások után az ő ügyük volt az egyik legfelkapottabb téma az Európai Unióban, majd, amikor jött az orosz-ukrán konfliktus, és hirtelen már senki sem foglalkozott velük.

Szerinte a Hamász terrortámadása és az egyre inkább eszkalálódó katonai konfliktus könnyen elvonhatja majd a figyelmet arról, ami Ukrajnában történik.

Ha van valaki, akivel iszonyatosan kiszúrt a Hamász, az Ukrajna”

– tette hozzá az elemző.

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóké: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. október 10. 16:31
attol fugg honnan nezzuk. Zelenszkivel biztos hogy kiszurtak, de Ukrajnaval pont nem kiszuras ha esely nyilik befejezni az ertelmetlen haborut
chief Bromden
2023. október 10. 12:49
A gazdáik szúrtak ki velük. Rokon lelkek.
makapaka2
2023. október 10. 11:54
A HVG színvonala a szennylapok szintjét érte el.
lendvaiildiko
2023. október 10. 10:55
Egyet hiányolok, nem említettétek, hogy mindezért pedig Orbán Viktor és a FIDESZ, Erdogan és Hszi Csil-ping a felelős.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!