Bécsi politológus: Az uniós szolidaritás kevesebb mint 24 órán át tartott

2023. október 11. 09:10

A kirobbant katonai konfliktus ellenére az unió folytatná a palesztinok támogatását.

2023. október 11. 09:10
BORRELL FONTELLES, Josep

Ahogy azt korábban megírtuk, Josep Borrell, kül- és biztonságpolitikáért felelős uniós biztos továbbra is küldene támogatásokat a palesztinoknak. Ralph Schoellhammer osztrák politológus közösségi oldalán kritizálta Borrell kijelentését.

Az uniós szolidaritás kevesebb mint 24 órán át tartott

– írta posztjában az elemző. 

Majd hozzátette, hogy az európai politikusok már nem a Közel-Keleten félnek az úgynevezett "arab negyedektől", hanem saját fővárosukban. Ez pedig az évtizedek óta elhibázott migrációs politika következménye.

Ellenségként valóban ártalmatlanok vagyunk, barátként pedig árulók.

– tette hozzá Schoellhammer.

A bejegyzést alább tekintheti meg:

***

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 11. 16:42
Megkapjátok Ursulát!
makapaka2
2023. október 11. 14:54
A nyugati országok már annyi muszlim migránst engedtek be, hogy egyszerűen félnek a bosszújuktól, ha ki mernek állni Izrael mellett.
nempolitizalok-0
2023. október 11. 12:25
A palesztinok is visszaosztanak, nem csak az ukránok. A libsi vagy tolvaj, vagy pedofil, vagy mindkettő. Az elképzelhetetlen, hogy libsi akár amerikai, akár aurópai, érdek nélkül támogat valakiket. A libsi legnagyobb ellenfele pedig a politikai ellenfele. Ennyit arról hogy ez a tetves libsi-bolsi csürhe mennyire demokrata.
kipe71
2023. október 11. 11:32
Csak egy kérdés: a kapott támogatást mire költik? Ezt majd ellenőrzik? (ja ez kettő...) Ahogy az Ukrán támogatást sem ellenőrzik ezt sem fogják... Vállalkozó vagyok, tudom ha kell számla (értsd: igazolás) bármilyet szerzek... Erről ennyit! Nyilván a jólétre fogja költeni a Hamasz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!