Migránsok ünneplik a palesztin támadást (VIDEÓ)

2023. október 08. 21:55

Egyre több a terroristák támadását éltető megmozdulás.

2023. október 08. 21:55
null

Szerte Európában és a világ számos országában az utcára vonultak a palesztinok és a Palesztinával szimpatizáló csoportok, hogy „ünnepeljék” a Hamász terroristaszervezet szombaton kezdődött izraeli mészárlását.

Nemrég egy olyan felvétel is felkerült a Tiktok közösségi oldalra, amelyen kitörő örömmel ünneplik az Izrael elleni terrortámadást a migránsok egy görög menekülttáborba.

A videót alább tekintheti meg:

Lövöldözés és késelés borzolta a kedélyeket

Mindeközben pedig Bécs utcáin bandaháború zajlik a csecsenek és az afgánok között. A teljes gőzzel folyó hajtóvadászat után négy gyanúsítottat sikerült letartóztatni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2023. október 12. 21:09
Biztosan lesz helye a sok felesleges atomfegyvernek.
KBA98
2023. október 09. 17:30
Akkor most itt az alkalom, hogy elmenjenek a bús pi...ba!
thorin-2
2023. október 09. 14:54
ezek a 'menekültek' nem pont ez elől 'menekültek' el, ami most ott történik? nem háború elől 'menekülő' nők és gyerekek, atomtudós diplomával a zsebükben mind? vagy netán a komcsi fos mint mindig, most is hazudozott, és ezek pontosan olyan inváziós alakulatok, mint akik most zsidóföldön garázdálkodnak?
Publius Decius Mus
2023. október 09. 11:40
Még több kell és még több pénzt kell nekik adni és varázslatra európaiakká válnak. Ugye libsik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!