Az ENSZ palesztin segélyszervezete azzal vádolta meg a Hamászt, hogy lopja a benzinjüket

2023. október 16. 21:03

A menekültügyi szervezet időközben törölte az erre vonatkozó bejegyzést.

2023. október 16. 21:03

Az ENSZ menekültügyi szervezete, az UNRWA azzal vádolta meg a Hamászt, hogy üzemanyagot és gyógyszereket lopott a gázai telephelyéről.

Az ügynökség X-oldalán azt írta, hogy a Hamászhoz tartozó, magukat az egészségügyi minisztérium munkatársainak valló személyek teherautókra pakolták az ellátmányt. Bejegyzésükben hozzátették, hogy 

az üzemanyag bármilyen, nem humanitárius célú felhasználását „határozottan elítélik.”

A bejegyzést időközben törölték – ezt már Izrael állam hivatalos X-oldala vette észre. A képernyőfotóhoz kísérőszövegként két kérdést írtak, amelyeket a menekültügyi szervezetnek címeztek: „A Hamász is betört a Twitter-fiókodba? Vagy csak félsz, hogy csalódást okozol a terrorista barátaidnak?”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: DAWOOD NEMER / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. október 17. 12:34
Hoppá!
formaegy-2
2023. október 17. 08:12
"Az ENSZ menekültügyi szervezete, az UNRWA azzal vádolta meg a Hamászt, hogy üzemanyagot és gyógyszereket lopott a gázai telephelyéről." Ugyan már! Lopott? Hogyan lehet azt ellopni amit odaadtok? A törlés is ezt bizonyítja.
kbs-real
2023. október 17. 07:19
„A Hamász is betört a Twitter-fiókodba?" Nem azt írták, Feri... Hanem azt, hogy "a Hamász a Twitter-fiókodba is betört". Azt gondolná az ember, hogy a Mandiner online kiadását szerkesztő gyakornok-lánykák legalább angolul tudnak egy kicsit.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. október 17. 07:11
Gyáva népség a palesztin. Pont mint a zsidók. Isten egybegyűjtötte a gyávákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!