Akkor ez tényleg proxyháború (1. rész)

2023. október 29. 16:28

Majd az lesz a vezérfonal, hogy Schröder Putyin embere.

2023. október 29. 16:28
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„A volt német kancellár, Gerhard Schröder interjút adott a Berliner Zeitungnak, s amit abban az interjúban elmond, végre lerántja a leplet az orosz–ukrán háború hátteréről. Ez az interjú a legfontosabb interjú az elmúlt két évben. Ebből az interjúból kiderül, ki miért felelős valójában, s ki is vívja itt proxyháborúját ki ellen.

Persze most majd az lesz a vezérfonal, hogy Schröder Putyin embere, és az orosz narratívát közvetíti.

Tény: Schröder kancellársága után beült egy orosz gázipari cég igazgatótanácsába, ezen eleget élcelődtünk mi magunk is, főleg, amikor a »haladó« (tehát az idióta és gazember és gátlástalan) világ a magyar miniszterelnököt vádolta és vádolja naponta »oroszbarátsággal«. 

Ám Schröder éppen azért hiteles ebben az interjúban, mert részese volt a 2022. márciusi eseményeknek, mert őt kérték fel közvetítőnek.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Gregor Fischer / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. október 31. 06:57
Ez a Bayer-írás az egyik leglényegesebb írás. Miért? Mert egyértelműsíti a gázvezetékek felrobbantásáért felelősét is egyben. Ki az, aki háborúban utazik? KI az, aki megakadályozta a békét? Ki az, aki 150%-os államadósságban úszik? Ki az, aki legtöbbet kereste a német gazdaság leszakítását az orosz energiáról? Ki az, aki bebiztosította magát egy német kormányba ejtőernyőztetett jenki államtitkárral, hogy a németek még véletlenül se üzleteljenek az oroszokkal? Konzekvencia: az USA mindenkivel háborúzik, mégpedig proxival! Az ukránokat háborúztatja az oroszokkal úgy, hogy az oroszokat és a németeket (Európa) gyengítse. Izraelt nekivezeti a palesztínoknak hogy kiugrassza Iránt a bokorból. MIT CSINÁL VALÓJÁBAN???? AZ EURÁZSIAI SZABAD KERESKEDEKMET DARABOLJA FEL EZEKKEL A HÁBORÚKKAL, A BALKÁNI ÉS A KÖZÉP-ÁZSIAI TŰZFÉSZKEK FELÉPÍTÉSÉVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KÖVETKEZŐ A TAJVANI PROXI LESZ KÍNA ELLENÉBEN.
Vikijo
2023. október 30. 14:43
Hihetetlen hogy az ultraliberális nyomulás mihez vezet, sok százezer halotthoz és még több testi és lelki sebesülthöz, amit előre látni kellett volna, valakik látták is. Általában az igazságossággal indokolják mert elcsatolták az állam oroszlakta húsz százalékát, miközben pl. a kurdoknak nincs államuk sem. A status quo sem áll meg mert ezt nem a szentlélek hanem a nagyhatalmak garantálják. A világháborúk utáni status quo nem is rendezte a birodalmak esetleges szétbomlása utáni helyzetet.
bodrigyuri
2023. október 29. 20:39
Bazmeg koca, vastag bőr van a hűdéses képeden!
nagymester-b-2
2023. október 29. 20:21
Már réges régen eljutottak oda az emberek, hogy nem hisznek senkinek semmit. Mindegy hogy Schröder-e. Annyit hazudott a média, már az adott probléma létezése is kérdéseket vet fel. Gázvezeték is magától robbant fel. Senki nem látott semmit. Covid, bucsa,csecsemőlefejezés,9/11, szlávirtó vírus, földalatri biolaborok, dugdosott atomfegyverek,űrből leszálló bomba kijevre, kigyó sziget, kijev szelleme. Gát amit szintén senki se robbantott fel. Stb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!