A mai nap után csak egyet kérhetünk az izraeli fegyveres erőktől

2023. október 07. 21:44

Számoljanak le ezekkel a terroristákkal, írmagjuk se maradjon!

2023. október 07. 21:44
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

»Itt az idő!« – közölte a HAMASZ, felszólítva az arabokat, hogy menjenek ki az utcára mindennel, amilyük van, puskával vagy fejszével, és támadják meg a zsidókat.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden, amit eddig tudunk az izraeli háborúról

„Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton. A palesztinok nem várt támadást indítottak a Gáza határához közeli izraeli települések ellen. Összefoglalónk!

Hát akkor itt az idő! A mai nap után csak egyet kívánhatunk és kérhetünk az izraeli fegyveres erőktől és az izraeli kormánytól: minden eszközzel és kíméletlenül számoljanak le ezekkel a terroristákkal, írmagjuk se maradjon! Utána pedig egyezzenek ki a normális arabokkal, legyenek büszke és lojális polgárai Izraelnek. Akik pedig »Allahu akbar« üvöltéssel üdvözlik a gyáva gyilkosságokat, azokat azonnal takarítsuk ki Európából, mint a romlott, fertőző szemetet!”

Nyitókép: SAID KHATIB / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solyomtomi-2
2023. október 09. 08:49
Menjél, Zsozsika, vidd a puskát meg a fejszét, irtsd a migráncsokat!
cccbasatu
2023. október 09. 07:17
Te kis szélhámos !Mielőtt ideokádtad a hányásodat elfelejtettél egyeztetni Krudinák Alajossal!Mellesleg menj Izraelbe a vezíreddel együtt majd a Palesztí nok titeket is seggbe lőnek!
connorj
2023. október 08. 20:05
https://szentkoronaradio.com/blog/2023/10/08/kina-onallo-palesztinara-van-szukseg/
Player1
2023. október 08. 17:29
Ez igaz is, de nem Bayer Zsolttól.. SZÉLKAKAS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!