A magyarországi zsidóság vagy a jobbszél ébred föl előbb?

2023. október 24. 14:30

London, Párizs, Berlin, de Bécs utcáin is muszlim bevándorlók tízezrei éltetik a terrorizmust.

2023. október 24. 14:30
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Azt gondolnánk, a Hamász Izrael elleni támadása, a Közel-Keleten kialakult újabb konfliktus végre észhez téríti azokat is, akik még mindig kitartóan dugták a fejüket a homokba. Pontosabban a világszerte, főleg a nyugat-európai nagyvárosokban adott reakciók kapcsán számítanánk valamiféle ébredésre. De vajon megtörtént?

London, Párizs, Berlin, de Bécs utcáin is muszlim bevándorlók tízezrei vonulnak, randalíroznak, és éltetik a terrorizmust, kívánják a hitetlenek elpusztítását. (Hitetlen ugyebár mindenki, aki nem muszlim.) Sydney-ben konkrétan »gázt a zsidóknak« csatakiáltással vették birtokba az Operaház környékét. Mindezt azután, hogy az Izraelbe betörő palesztin alakulatok 1200 zsidót (döntő többségben civileket) mészároltak le, százakat raboltak el.

»Álhírek!«, »kamu-fotók!« – kiabálják ilyenkor a palesztin-rajongók és apologéták. Csak épp azt az apróságot felejtik el, hogy a gyilkosságokról, túszejtésekről készült képeket és videókat maguk a Hamász-harcosok töltötték büszkén fel az internetre. Hiszen ők Allahnak tetsző cselekedetet hajtottak végre.”

Nyitókép: MTI/EPA/ANA-MPA/Jánisz Koleszidisz

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szerintem-2
2023. október 25. 10:34
Aki ezekben a napokban az iszonyatos gázai mészárlást helyesli, támogatja vagy csupán agyonhallgatja, az ennek a tömeggyilkosságnak kimondott vagy nem kimondott vérszomjas, bosszúvágytól elvakult, megvadult támogatója. Ártatlan gyermekek kínhalála fölött örvendezni nem keresztényi, nem újszövetségi, hanem durván ószövetségi dolog.
connorj
2023. október 25. 05:31
MINDEN ÉLET SZÁMÍT: 🤍 https://m.youtube.com/watch?v=8A9El2NSXCM
backsplash
2023. október 24. 23:26
Közéjük kell pörkölni. Az arabot úgy lehet megváltoztatni, hogy megölöd.
llnnhegyi
2023. október 24. 19:25
Riadó békepártiak! Ursulat és Bident ki kell kötni egy eperfához. Aztán sátrat húzni föléjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!