A HVG elérte a magyar újságírás mélypontját

2023. október 10. 06:31

A Külügyminisztérium számos munkatársa dolgozott az evakuáció előtt és alatt, akkor hazug, aljas módon megtámadni a mentést végzőket, ez mélypont.

2023. október 10. 06:31
Gáza, izraeli légi csapás
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A hvg elérte a magyar újságírás mélypontját. Ennél nincs lejjebb. Lehet utálni a kormányt, bármely kormánytagot. Lehet szidni bennünket minden nap. Ezt megszoktuk, demokráciában ilyesmire bárkinek van lehetősége, »rendben van«. De amikor emberélet mentéséről van szó, akkor azért van egy határ. Lennie kellene. Amikor nagyon gyorsan ki tudunk hozni a terrortámadástól szenvedő Izraelből 325 embert, akikért a nagykövetség összes és a Külügyminisztérium számos munkatársa dolgozott az evakuáció előtt és alatt, akkor hazug, aljas módon megtámadni a mentést végzőket, ez mélypont. 

Most nemcsak politikusokról hazudoznak, hanem például a nagykövetség munkatársairól, akik 24 óráznak, rohangálnak az óvóhelyre, akár az életüket is kockáztatják azért, hogy segíteni tudjanak a magyaroknak. 3 géppel 325 embert hoztunk el olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehetett. 325 ember lehet biztonságban, ennyi családnak nem kell aggódnia a szeretteiért. És akkor a ballib hvg azt írja, azt hazudja, hogy protekció nélkül nem lehetett felférni a gépre?! Hogy mi válogatunk a magyarok között, az egyiknek segítünk, a másiknak meg nem?! Hvg, milyen emberek vagytok ti?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MAHMUD HAMS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kvmny
2023. október 10. 15:57
A 24 is hazudozik. https://24.hu/kulfold/2023/10/10/izrael-hamasz-magyar-turistacsoport-kint-rekedt/
Csuka
2023. október 10. 15:08
Ocsmány népség ez a hvg gyülekezet ....
SandorL
2023. október 10. 13:50
Ott van az a Joob nevu alak is ugye?!
javicesareo
2023. október 10. 12:34
A hvg metéltjei már sokat tettek a Charlie Hebdos pofonért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!