A Hamasz miért nem teszi ugyanezt?

2023. október 31. 20:09

Izrael kiürítette a frontvonalhoz közel fekvő településeit és evakuálta a civil lakosságot.

2023. október 31. 20:09
Gáza, civilek
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Oroszország kiürítette a frontvonalhoz közel fekvő településeit és evakuálta a civil lakosságot. Ukrajna kiürítette a frontvonalhoz közel fekvő településeit és evakuálta a civil lakosságot. Izrael kiürítette a frontvonalhoz közel fekvő településeit és evakuálta a civil lakosságot. A Hamasz miért nem teszi ugyanezt? Miért használják élő pajzsként a túszokat és a saját civil lakosságukat?”

Nyitókép: MUSTAFA HASSONA / ANADOLU / Anadolu via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2023. november 01. 18:52
Hazudsz zsidó, a menekülttáborokat is bombázzátok. Már az amerikai fajtársaitoknak is elege van belőletek. https://www.youtube.com/watch?v=Y1BNuEEq3s4
Osztap_Bender
2023. november 01. 15:13
Akiknek a nemzetközi terrorista M. Begin az egyik példaképük, azok csak na adjanak tanácsokat a gondolkodó embereknek. 1943 vége felé, miután leszerelt a lengyel hadseregből az Irgún parancsnoka lett. Ez a militáns, földalatti szervezet a palesztinai zsidó állam megteremtéséért küzdött, így ellentétbe került a britekkel, akik ekkor uralmuk alatt tartották ezt a területet. Az ellenállásnak számos módja volt, beleértve az erőszakot is. 1944-ben fegyveres harcot hirdetett a britek ellen, akik 10 ezer font sterling pénzjutalmat ajánlottak fel Begín elfogása érdekében. Az Irgún ismertebb akciói közé tartozott az akkói börtön elleni akció, amely az Irgún fogvatartott tagjainak kiszabadítására irányult. 1946-ban pedig felrobbantotta a jeruzsálemi Dávid Király szállodát. A merénylet 91 ember életét oltotta ki. 1948 áprilisában szintén az Irgun különítménye volt az, amely lemészárolta Deir Jaszin(en) palesztin település valamennyi lakóját, 254 férfit, nőt és gyereket
Oszodibeszed
2023. november 01. 13:41
Most lépten-nyomon azt olvasom, hogy kétmillió civil palesztin... Egy dolog motoszkál bennem, mert soknak valóban sok ez a kétmillió: miért nem lázadnak fel a hamaSS ellen, ha ők "csak" ártalmatlan civilek és nem hamaszos verőlegények!? A világtörténelem tele van reményvesztett emberek lázadásával, kilátástalan forradalmaival... A segélyszervezetek is segíthetnének ebben. Kinek az érdekében áll ezeket az életre való embereket gyámoltalan áldozati bárányoknak feltüntetni?
Ninini
2023. november 01. 12:03
Mert úgy nehéz lenne halott gyerekeket bemutatni. Mindig, mindenhol ezt csinálják. Ezt csinálták Röszkénél is. A gyerekekkel nyomták a rendőrsorfalat. De még mindig van hülye, aki szerint ez a természetes szülői viselkedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!