Vlagyimir Luxuria, olasz transzgender politikus: Amikor láttam, hogy Meloni Orbánnal ölelkezik, megfagyott bennem a vér

2023. szeptember 25. 10:26

Arról is beszámolt Luxuria, hogy amikor könyvelőként dolgozott, a cég igazgatója felszólította, hogy „ne rázza a seggét a folyosókon”. „Nem engedelmeskedtem, és felfüggesztett” – magyarázta.

2023. szeptember 25. 10:26
Opening Ceremony Of The 37th Torino Film Festival

Vlagyimir Luxuria olasz transzgender politikus nem fél a konfrontációtól, de megfagyott a vér az ereiben amikor látta, hogy Meloni Orbánt megölelte – minderről a Corriere della Sera print változatában beszélt. Az apja pedig jobboldali ember, aki nagy tisztelője Almiranténak, a hírhedt olasz neo-fasiszta politikusnak. De azért panaszkodott egy kört:

„Miért érezném magam aláásva azok által, akik másként gondolkodnak?”

Beszámolt arról, hogy amikor az apja először meglátta fülbevalóval és egy kis sminkkel, egy padon ült az egyik téren. Az apja barátja pedig intett neki, s csak annyit mondott:

„Nézd azt a buzit!”

Arról is beszámolt, hogy amikor könyvelőként dolgozott, a cég igazgatója felszólította, hogy „ne rázza a seggét a folyosókon”. „Nem engedelmeskedtem, és felfüggesztett” – magyarázta.

Orbánozott is egy kört

Amikor azt fejtegette, hogy mit gondol Meloniról, Orbánozott is egy kört az olasz transzgender politikus. Mint fogalmazott, 

„amikor láttam, hogy Orbánnal ölelkezik, megfagyott bennem a vér”.

Nyitókép: Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik