Vlagyimir Luxuria, olasz transzgender politikus: Amikor láttam, hogy Meloni Orbánnal ölelkezik, megfagyott bennem a vér

2023. szeptember 25. 10:26

Arról is beszámolt Luxuria, hogy amikor könyvelőként dolgozott, a cég igazgatója felszólította, hogy „ne rázza a seggét a folyosókon”. „Nem engedelmeskedtem, és felfüggesztett” – magyarázta.

2023. szeptember 25. 10:26
Opening Ceremony Of The 37th Torino Film Festival

Vlagyimir Luxuria olasz transzgender politikus nem fél a konfrontációtól, de megfagyott a vér az ereiben amikor látta, hogy Meloni Orbánt megölelte – minderről a Corriere della Sera print változatában beszélt. Az apja pedig jobboldali ember, aki nagy tisztelője Almiranténak, a hírhedt olasz neo-fasiszta politikusnak. De azért panaszkodott egy kört:

„Miért érezném magam aláásva azok által, akik másként gondolkodnak?”

Beszámolt arról, hogy amikor az apja először meglátta fülbevalóval és egy kis sminkkel, egy padon ült az egyik téren. Az apja barátja pedig intett neki, s csak annyit mondott:

„Nézd azt a buzit!”

Arról is beszámolt, hogy amikor könyvelőként dolgozott, a cég igazgatója felszólította, hogy „ne rázza a seggét a folyosókon”. „Nem engedelmeskedtem, és felfüggesztett” – magyarázta.

Orbánozott is egy kört

Amikor azt fejtegette, hogy mit gondol Meloniról, Orbánozott is egy kört az olasz transzgender politikus. Mint fogalmazott, 

„amikor láttam, hogy Orbánnal ölelkezik, megfagyott bennem a vér”.

Nyitókép: Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laikustestver
2023. szeptember 26. 09:12
..minek ezeket szemlézni ? ...etetjük a trollt?
starmind
2023. szeptember 25. 22:48
Amikor megláttam a pofádat, megfagyott bennem a vér... Mit keresnek ezek a Taigetoszra érett szörnyszülöttek a politikában?
Skulo
2023. szeptember 25. 22:28
Kicsi huszár! Vagy mi, markotányos aszony! Az IQ-d mértéke nem haladja meg a test súlyodat, bár mekkora is az arcod. Nem kell téged lealázni, leírtad magad.
jooeee
2023. szeptember 25. 20:10
Rám meg a hányinger jön rám, ha rád nézek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!