Videón, ahogy egy vadászgép üzemanyagtartálya rázuhan az autókra Ankarában

2023. szeptember 06. 22:42

A helyi média beszámolói szerint a szemtanúk pánikszerűen menekültek.

2023. szeptember 06. 22:42
Ankara baleset

Sokkoló videót tett közzé a Daily Mail a napokban. A felvételen az látható, ahogy a török légierő egyik F-4 Phantom II típusú vadászrepülőgépének tartalék üzemanyagtartálya a kormány tulajdonában lévő nemzeti olajtársaság (TPAO) ankarai székhelyénél parkoló autókra zuhant.

A helyi média beszámolói szerint a szemtanúk pánikszerűen menekültek.

A balesetben senki sem sérült meg. A török védelmi minisztérium közleményben tudatta, hogy a repülőgép biztonságosan landolt. Az ügy részletes műszaki kivizsgálása folytatódik – írta a lap.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2023. szeptember 07. 08:39
50-60 éves géppel repülne a rossebb... Mintha a mi légierőnk még mindig Mig-21/23-akat használna... Mondjuk a románok használnak is...
Zolotarjov
2023. szeptember 07. 07:59
Nemis..hanem az ukránok megint lelőttek egy Kindzsalt..:)
cccbasatu
2023. szeptember 07. 04:41
Egy üres külső üzemanyag póttartály volt,szóval nem több tonnás volt.T. Mandi ha nem tudjátok hogy mi az amiről írtok akkor talán a Google tud segíteni.
iimre
2023. szeptember 07. 03:13
"Videón, ahogy egy vadászgép üzemanyagtartálya rázuhan az autókra Ankarában" A videón az autókon pihenő tartály van. Legalább egy arra néző térfigyelőt kerestetek volna… :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!