Trump halálhíre söpört végig a közösségi médián

2023. szeptember 20. 21:16

A korábbi elnök fiát hekker támadás érte.

2023. szeptember 20. 21:16

Donald Trump Jr. fiókját felhasználva egy hekker azt tette közzé X-en, hogy a korábbi elnök meghalt – olvasható a BBC-n.

A mostanra törölt üzenetekben a fiók azt állította, hogy Donald Trump meghalt, és rasszista sértést is intézett Joe Biden elnökhöz. A bejegyzések kevesebb mint egy órán át voltak elérhetőek a 10 millió követővel rendelkező oldalon, mielőtt törölték volna őket.

Az egyik posztban ez állt: 

Szomorúan jelentem be, hogy apám, Donald Trump elhunyt. Indulni fogok az elnökválasztáson 2024-ben”.

Egy másik szerint „Észak-Korea hamarosan elfüstöl”, míg egy bejegyzés „néhány érdekes üzenetről” írt az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel.

Az ifjabbik Trump szóvivője, Andrew Surabian azt írta az X-en, hogy „Don fiókját feltörték”,hozzátéve, hogy a bejegyzés „nyilvánvalóan nem igaz”.

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ihavrilla
2023. szeptember 21. 01:59
Hekkertámadást a számítógépes eszköz ellen lehet elkövetni, személy ellen nem. Hacsak nem robot.
borgia
2023. szeptember 20. 21:30
And this was Zelensky's secret plan, which was mentioned by the transgender spokeswoman of the Ukrainian territorial defense – the liquidation of pro-Russian propagandists. They started with Trump.
P_F_Juli
2023. szeptember 20. 21:25
Akinek halálhírét keltik, hosszú életű lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!