Stratégiai jelentőségű üzemanyagraktárakat pusztított el az orosz hadsereg

2023. szeptember 03. 16:34

Az orosz védelmi minisztérium szerint drónokkal csaptak le a reni kikötő üzemanyagkészleteire.

2023. szeptember 03. 16:34

Az Odessza megyei Reni dunai kikötővárosban lévő katonai üzemanyagraktárokra mért csoportos dróncsapást éjjel az orosz hadsereg – jelentette ki Igor Konasenov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a vasárnapi hadijelentést ismertetve. A tábornok szerint az orosz erők az elmúlt nap folyamán 14 ukrán ellentámadást vertek vissza és az ukrán fél a különböző frontszakaszokon 

több mint 650 katonát vesztett, akik közül mintegy 250-en a Donyeck körzetében vívott harcokban estek el. 

A „különleges hadművelet” övezetében megsemmisített ukrán katonai célpontok között nevezett meg egyebek között egy drónirányitó központot, öt lőszerraktárt, egy MiG-29-es harci gépet és 34 drónt. Az orosz ellenőrzés alá került és az Ukrajnával határos orosz területek több településéről jelentettek a helyi hatóságok ukrán tüzérségi csapásokat. Az orosz légvédelem Belgorod megye légterében lelőtt egy ukrán drónt. Az éjszaka folyamán átmenetileg felfüggesztették a moszkvai polgári repülőterek és a Kercsi-szoroson átvezető Krími híd forgalmát.   

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2023. szeptember 03. 22:53
remélem kibulizták magukat az Odesszában, mert le fog jutni a front oda is. anélkül nem lesz teljes az orosz művelet.
Same
2023. szeptember 03. 22:30
Helyes
Zolotarjov
2023. szeptember 03. 19:05
Na ugye.:
Szuperszig
2023. szeptember 03. 18:43
Ilyen egy zöld, fenntartható háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!