Sean Penn: Ha Zelenszkij is ott van, Will Smith sosem pofozkodott volna az Oscar-gálán

2023. szeptember 14. 17:48

Érdekes gondolatmenetet villantott az újabban Zelenszkij-rajongóvá vedlett színész.

2023. szeptember 14. 17:48

Sean Penn intejút adott a Varietynek, melyben több, fontos téma is szóba került, például a tavalyi Oscar-gála is, a legfontosabb témák azonban Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt érintették. A színész közölte, hogy a szervezők nem engedték meg Volodimir Zelenszkijnek, hogy beszédet mondjon a gála közönségének.

Az a tény, hogy az ukrán elnök nem szólalhatott fel, iszonyúan dühíti a színészt.

Sean Penn szerint nagyon komoly hőstett volt Zelenszkij részéről, hogy az orosz támadás után is maradt Ukrajnában, főleg azok után, hogy elmenekülhetett volna a családjával együtt az Egyesült Államokba.

Will Smith híres pofonja

Will Smith 2022-ben azután sétált fel a színpadra, majd adott egy jó nagy pofont Chris Rocknak, hogy a műsorvezető a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött. „Nem ismerem Will Smith-t. Egyszer találkoztam vele. Nagyon kedvesnek tűnt, és annyira jó volt a Richard királyban” – fogalmazott Sean Penn. Szerinte „ez a kibaszott baromság nem történt volna meg Zelenszkijjel.

Will Smith soha nem állt volna fel abból a székből, hogy részt vegyen ebben az ostoba erőszakban.

Ez soha nem történt volna meg” – mondta el a véleményét Sean Penn. 

A színész még azt is megjegyezte, hogy lehet beolvasztatja a saját Oscar-díjait, hogy golyók készülhessenek belőlük, amiket Ukrajnának adhat az Oroszország ellen vívott háborújukhoz.

Nyitókép: X

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
F1950
2023. szeptember 16. 00:07
Zelenszkij majd ajándékoz neki egy viseltes kekiszín pólót cserébe.
vikiva
2023. szeptember 14. 22:20
Mar várja a forgató könyvet Zelnyáktól és beindul a biznis !
alenka
2023. szeptember 14. 21:58
Dehogynem,lehet pont a drogos náci koboldot pofozta volna.....jogos volt a csattant pofon is,mert szereti és támogatja a feleségét ....
nedudgi
2023. szeptember 14. 20:56
Ezek el sem tudják képzelni, milyen rosszat tesznek Ukrajnának azzal, hogy Zelenszkijt halhatatlan hősként magasztalják. Az egója már olyan magasan szárnyal, hogy mostanra már a szeme elől tévesztette a földet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!