Korábbi amerikai hírszerző: Minden készen áll Zelenszkij likvidálásához

2023. szeptember 01. 06:17

A volt hírszerző szerint az ukrán elnöknek nem tett jót az ellentámadás kudarca.

2023. szeptember 01. 06:17

Scott Ritter volt amerikai katonai hírszerző tiszt az MK.ru-nak adott interjúban beszélt arról, hogy szerinte az ukrán hadsereg az ellentámadásának kudarca után likvidálni fogja Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Már minden készen áll arra, hogy kiiktassák”

– fogalmazott Ritter. Kifejtette, hogy a sikertelen ellentámadás után az ukrán hadseregben a feszültség lesz, és elkezdik kérdezgetni majd, hogy valójában „miért csináljuk ezt?”. A volt amerikai hírszerzőtiszt hozzátette, az Ukrán Fegyveres Erők katonái elkezdenek majd Zelenszkijre, és a korrupciójára mutogatni. A szakértő szerint az ukrán katonaság a kudarcok okát a vezetés alkalmatlanságában és korrupciójában fogja majd keresni, így

Zelenszkij nem kerülheti el a bosszút.

***

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hedy77
2023. október 16. 11:25
Előfordulhat
KBA98
2023. szeptember 02. 16:10
és.....?
ottoka-0
2023. szeptember 02. 08:01
ez Z és az amcsik háborúja, nem az ukránoké, már régóta. mindenkit átbaszott. érdemes volna időben lemondania. de az elszámoltatás nem maradhat el. az eltűnt pénzekkel, fegyverekkel el kell mindenkinek számolnia. ez természetes.
Zuzmorc
2023. szeptember 02. 06:58
Nagyon helyes, öljék csak meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!