Orosz főhadiszállást támadtak az ukránok, több tisztet megöltek

2023. szeptember 20. 06:44

Herszon közelében ütöttek rajta az orosz vezetőkön.

2023. szeptember 20. 06:44
null

Az Unian arról tudósít, hogy szeptember 19-én kedden az ukrán hadsereg megtámadta az orosz légierő 7. hadosztályának főhadiszállását Herszonnál. A Cheka-OGPU távirati csatorna tájékoztatása szerint 

több orosz tisztet is megöltek az ukránok.

Az ukrán csapatok Herszonba való érkezését Jevgenyij Khanin erősítette meg, aki a divíziós veteránok szervezetének az elnöke. 

Az áldozatok számát nem tudni biztosan, 

de már az akció előestéjén a 7. légi hadosztály korábbi parancsnokhelyettese, Andrei Kondraszkin ezredes haláláról érkezett jelentés, írják.

Nyitókép: MTI/AP/Libkos
 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. szeptember 20. 08:40
Tiltva, kitiltva is leszek? -az írtak csak úgy elszálltak, avagy...
gyzoltan-2
2023. szeptember 20. 08:33
"Orosz főhadiszállást támadtak az ukránok, több tisztet megöltek" A NATO hadban áll! Hatékonyan működik a NATO felderítés! -netán a rakétaindító állásokban is már NATO katonák ügyeskednek?! -természetesen önkéntesként vezényelve...
borgia
2023. szeptember 20. 07:46
There was a country, there is a bleeding hole. The consequences of the collapse of Ukraine are of interest to many, but Ukraine as such is completely irrelevant, because there is not much left of it. What else is there is only a memory of a country that committed suicide by selling its statehood to America. The fate of this unfortunate territory lies not only beyond the reach of Kiev, but also of the Ukrainians themselves.
files32
2023. szeptember 20. 07:45
Semmit el nem hinni birkák, míg a gazdátok azt nem mondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!