Olasz lap: A magyar kormány magára hagyta Olaszországot

2023. szeptember 14. 10:17

A Corriere della Sera az országban érzékelhető migrációs problémákról ír.

2023. szeptember 14. 10:17

A Corriere della Sera cikket közölt az Olaszországban érzékelhető migrációs problémákról. Párizs és Berlin határellenőrzési bejelentése, hogy nem fogadnak be Olaszországból menedékkérőket, annak a döntésnek a következménye, amelyet Olaszország hónapokkal ezelőtt közölt, hogy nem fogadja el az áthelyezéseket. Mintha egyoldalúan döntöttek volna a Dublini Szerződés megváltoztatásáról.

Az Európai Unió magára hagyta Olaszországot, hátat fordítottak neki a visegrádi csoport államai

– Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia –, amelyekre a jobbközép precízen támaszkodott.

 

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. szeptember 16. 21:20
"Az Európai Unió magára hagyta Olaszországot " - ezt mondták, nem azt, ami a mandi címében van
B_kanya
2023. szeptember 14. 18:45
"KBA98 2023. szeptember 14. 15:29 Nem tehetünk arról, hogy a migránsok kerülővel érnek bárhová is, de ide nem jöhetnek! Legközelebb baráti össztűzzel, éles lövedékkel kell őket várni!" A határvédő mangalicakonda elé kell vetni őket....
KBA98
2023. szeptember 14. 15:29
Nem tehetünk arról, hogy a migránsok kerülővel érnek bárhová is, de ide nem jöhetnek! Legközelebb baráti össztűzzel, éles lövedékkel kell őket várni!
lvjtn
2023. szeptember 14. 13:16
mint mindig, mindenért is mi, magyarok vagyunk a hibásak. véletlenül sem az az áruló, öt fabatkáért megvásárolt riheronyg Meloni, aki szemenköpve a saját szavazóit beengedi ezt a söpredéket. lőjék a földközi-tengerbe a migránsszállító hajókat és rend lesz! és szakadjanak le rólunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!