„Nincs olyan ember Ukrajnában, aki gondot akarna a lengyel gazdáknak” – így magyarázkodik a varsói ukrán nagykövet

2023. szeptember 22. 10:56

Újabb fejezetéhez ért az ukrán-lengyel gabonacsata.

2023. szeptember 22. 10:56
null

„Nincs olyan ember Ukrajnában, aki gondot akarna a lengyel gazdáknak” – mondta a TV24 tudósítása szerint Vasyl Zvarych varsói ukrán nagykövet. Mint ismeretes, hétfőn a kijevi hatóságok bejelentették, hogy panaszt nyújtottak be a Kereskedelmi Világszervezethez (WTO) Lengyelország, Magyarország és Szlovákia ellen az ukrán mezőgazdasági termékekre vonatkozó embargó ezen országok általi meghosszabbítása miatt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Csütörtökön a Reuters értesülései szerint visszavonták a Pozsony elleni feljelentést. 

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Nyitókép: Anatolii Stepanov / AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2023. október 07. 19:59
„Nincs olyan ember Ukrajnában, aki gondot akarna a lengyel gazdáknak” Ukrajnában nem is lehet, mivel nincs olyan, hogy Ukrajna. A terrorista USA egyik állama ahol a gyilkosokat kiszolgáló puccosseggű és bandája teljesíti a gyilkos amcsik óhaját, sóhaját, jelen esetben az amcsik gabonáját eladni, akár fenyegetések árán is! Elmentek a q-va anyátokba az amcsikkal együtt!
I feel the earth move under my feet
2023. szeptember 24. 09:16
Talán Ukrajnában nincs.. de az Egyesült Államokban annál több.. és nem csak a lengyeleknek, de egész Európának rosszat akarnak.. az ukrányok pedig végrehajtják, amit akarnak.
Hohokam
2023. szeptember 22. 18:08
Már csak ez a semmirekellő seggpinájú hiányzott.
Hohokam
2023. szeptember 22. 17:28
De hogy, hogy nem, a feljelentés/pereskedés valahogy elkezdődött. A francse' érti ezt.... Biztos a Putyin vót, ez is....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!